2777
2789

نون خامه ای ، خلال پفک😂

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵ ماهه بخاط بیماریم رژیم خاص دارم ا نقدر دلم واسه همه چی لک زده دیروز یه قاشق چایخوری مربای آلبالو خ ...

بگردمت 🥹

خیلی سخته 

شما تصور کن من یه سال تمام واسه بچم رژیم رعایت کردم حسرت یه بیسکویت به دلش گذاشتم 

حسرت یه میوه همش فقط سیب و لیمو شیرین خورده 

چقدر گریه کرد برای انار و توت فرنگی نتونستم بهش بدم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

آلوچه و آلبالو خشکه ،زغال اخته

وای اینا رو بریزی تو ظرف لواشک ترش هم تیکه تیکه کنی بریزی بعد رب انار ترش و رب نارنج و رب آلوچه هم چند فاشق بریزی خوب هم بزنی یک دوساعتی بذاری یخچال یا اگه یخ تر دوست داری بذاری فریزر بعد بیشینی با یک فیلم خنده دار ملچ مولوچ بوخوری😊😊😊😊

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

بگردمت 🥹خیلی سخته شما تصور کن من یه سال تمام واسه بچم رژیم رعایت کردم حسرت یه بیسکویت به دلش گذاشتم ...

میفهمم .... اون بچه چی کشیده 

امیدوارم الان بهتر شده باشه 

منم به امید بهبودی تحمل میکنم ... خدا همه مریضا رو شفای کامل بده 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
میفهمم .... اون بچه چی کشیده امیدوارم الان بهتر شده باشه منم به امید بهبودی تحمل میکنم ... خدا همه م ...

خیلی سخته به خصوص اینکه بچه ست و کم‌تحمل 

الهی خدا برات بسازه و مشکل شمام حل شه جان دل 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

هرچی خوراکی تو مغازه چشمم بگیره برمیدارم،کیک،بستنی،یه عالمه کاکائو،شیرغلات،چیپس،شیرین عسل،شیرکاکائو 

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

2790
2778
2791
2779
2792