2777
2789
عنوان

علائم بارداری نی نی سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 89 پست
حالا من شنبه بالل برم سونو قلب..از نظر خودم باید شنبه هشت هفته و دو روز باشه.ولی براساس سونو حتما گذ ...

خوبه عزیزم..منم هفت هفته رفتم برای قلب..طبق نظر پزشکم..فکر میکردم زوده..ولی همه چی درست بود..ضربانش ۱۵۴بود

هرچی دلت میخواد سوال بپرس عزیزم..همشو جواب میدم..من پوستم تیره نشده گلم..البته کلا برا بارداریام لک ...

ممنون گلم ،خدا بچهاتو حفظ کنه😘خیلی برام دعا کن گلم ،من خودم خیلی ناامیدم فقط دلم برا همسرم میسوزه که دلشو خوش کرده که پسره از موقعی باردار شدم بهم توجه میکنه فک میکنه پسره ،نمیدونم والا الان جدول چینی تعیین جنسیت نگاه کردم از روی سنم مینویسه که دختر 🥲کاش خدا حالا که هدیشو بهم داده اول سالم باشه بعدم پسر 😔

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه عزیزم..منم هفت هفته رفتم برای قلب..طبق نظر پزشکم..فکر میکردم زوده..ولی همه چی درست بود..ضربانش ...

من اتفاقا فک میکردم دکترم دیرتر گفته.من باید همین هفته میرفتم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ممنون گلم ،خدا بچهاتو حفظ کنه😘خیلی برام دعا کن گلم ،من خودم خیلی ناامیدم فقط دلم برا همسرم میسوزه ک ...

این جدول چینی و این چیزا نمیشه روش حساب کرد عزیزم..از درگاه الله ناامید نشو که خیلی بخشنده و بزرگه..من با وجود تمام حرفای که اطرافیان میگفتن..فقط گفتم یا الله به تو توکل میکنم فرزند سالمی بهم بده..و بهش باور کامل داشتم که وقتی صداش بزنی و ازش بخوای میده بهت

این جدول چینی و این چیزا نمیشه روش حساب کرد عزیزم..از درگاه الله ناامید نشو که خیلی بخشنده و بزرگه.. ...

ممنون گلم خیلی زیاد دعا کردم ولی واقعا اگه خدا بهم نده خیلی ازش ناامید میشم 🤕

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن