2789
عنوان

مادرا کمک😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 32 پست
هفت سالشه

عزیزم وزنش چقده

اینم بگم هرکس گفت لاغرها بگو مثه شما نیس چیز اضافه بخوره فقط غذای سالم میخوره . هرچقدر لاغر باشه نباید اجازه بدی کسی حرفی بزنه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

تو رو خدا نکن ب حرف چند تا آدم عوام ازون گذشته میگی شکر خدا مشکلی نداره...منم با حرف بقیه بچم رو بردم دکتر انقدر شربت و ویتامین خوروندم الان تو ۱۱سالگی۵۲/۵کیلوعه دچار اضافه وزن شده گور بابای حرف مردم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خودت به عنوان مادر پشت دخترت باش. 

نشین و غصه نخور. 

پیش دخترت حتما تعریفشو کن.  البته اندازه. 

کسی ام چیزی گفت بگو طبق نمودار پیش میره و سلامتیش هم تایید شده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اخه واقعا افتضاح لاغره

پس مشکل شمایی

ببین وقتی مشکلی نداره سالمه یعنی ژنتیکشه بچه ات رو معیوب نکن

من بچه بودم تپل بودم انقد گفتن چاقی تپلی تو سن کم رژیم گرفتم دیگه رشد نکردم بعد هی گفتن وای چقد لاغری فلان باز دارو خوردم چاق شدم یه مشکل پیدا کردم ولش  کن من کسی نبود بهم توجه کنه خودمم سنم کم بود متوجه نبودم دارم به بدنم صدمه میزنم

در دروازه رو میشه بست دهن مردم رو نه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

خودت به عنوان مادر پشت دخترت باش. نشین و غصه نخور. پیش دخترت حتما تعریفشو کن. البته اندازه. کسی ام ...

اسی خودش داره میگه افتضاح لاغره. خب بچه ببینه بشنوه معلومه بهش برمیخوره دیگران بگن 

بنظر من بچه آدم خدایی نکرده جذام هم داشته باشه باید جوری رفتار کنی ک کسی جرات نکنه حرفی بزنه تا بچه هم یاد بگیره از خودش دفاع کنه و اعتماد بنفسش تخریب نشه

پس مشکل شماییببین وقتی مشکلی نداره سالمه یعنی ژنتیکشه بچه ات رو معیوب نکنمن بچه بودم تپل بودم انقد گ ...

قربونت مرسی عزیزم اره واقعا هر کاری کنی باز مردم یه حرفی دارن بزنن 

هفت سالشه وزنش ۱۵ یا ۱۶ کیلو

گلم دختر منم کلاس اول همین حدودا بود

همه میگفتن چقدر نحیفه فلانه

در حالی که دخترم موقع تولد حدود ۴ کیلو بود

وقتی ۵_۶ ماه بود ۱۲ کیلو بود

نمیتونستیم بغلش کنیم

ولی به مرور که قد کشید وزن زیادی اضافه نکرد

ولی ماشالله به هوش و استعدادش

از همه باهوش تر و فعال تر

تمام مسابقات شرکت می کرد و برنده میشد

کلاس ششم هم امتحان داد تو کل مدرسه فقط دختر من و یه دختر دیگه سمپاد قبول شدن

اخه باید خودم یه فکری کنم خیلی لاغره

فداتشم لاغر نیست 

یکم وزنش کمه همین 

چرا نگرانی چرا اعتماد ب نفس برا خودت و بچت نمیزاری قربونت ؟ دختر من نزدیک ۴ لاغره یکبار تو جمع ی نفر گفت وای نی قیلونه گفتم دخترم باربیه دختر باید ظریف باشه غذای سالم میخوره گوه  نمیخوره دیگه کسی جرات نکرده حرفی بزنه دخترمم یاد گرفته کسی راجب چیزی نظر بده نظر خودشو بگه 

اسی خودش داره میگه افتضاح لاغره. خب بچه ببینه بشنوه معلومه بهش برمیخوره دیگران بگن بنظر من بچه آدم خ ...

مرسی از نظرت گلم من دلم میخواد خوب یکم دست و پاهاش گوشت بگیره من اصلا پیش دخترم نمیگم تو لاغری 

مرسی از نظرت گلم من دلم میخواد خوب یکم دست و پاهاش گوشت بگیره من اصلا پیش دخترم نمیگم تو لاغری

فداتشم باورکن دختر من انقد ظریفه ک با ی انگشت میشه بغلش کرد ولی همینی ک هست عالیه . لاغر بودن عیب نیست مزیته بخدا لاغری رو میشه درمان کرد چاقی مکافاته درمان کردنش . هرچند مشکلی نیست فقط ی نوع قشنگیه