2777
2789
به زودی اتفاق ناگواری برایت خواهد افتاد اما نگران نباش که غمت مدت زیادی دوام نخواهد داشت. انجیر میبی ...

سلام میشه برا منم بگید ؟ بالاتر اسم و سن و شهرم گفتم 

۰۴/۷/۶چقدر زود پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوباره بگو عزیزم

همون bm19

20

اصفهان 

آخرش شغلم کدوم میشه ؟آیندم؟

۰۴/۷/۶چقدر زود پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂.

همون bm1920اصفهان آخرش شغلم کدوم میشه ؟آیندم؟

اگر به همین منوال به کار و تلاشت ادامه بدی می توانی به نتیجه مطلوبی که در نظر داری برسی . پاداشی هم میبینم که در ازای این کارو تلاش صادقانه به تو تعلق می گیرد

. خداراشکر که در فالت حب افتاده که نشان از شفاست. حالت روحی بهم ریخته ای داری که تا ۱۵ روز دیگر کاملا برطرف خواهد شد، انشالله.

. حکایت تو حکایت کندن مو از دست خرس است. از یک فرد بخیل مال و ثروتی به تو می رسد که انتظارش را نداشتی

. من اگر جای تو بودم در همه بانک ها حساب قرض الحسنه بازمیکردم و در تمام قرعه کشی ها شرکت میکردم. انسان خوش شانسی هستی. آن خرگوش را میبینی که در فالت افتاده؟ قدرش را بدان. این خرگوش تا ۷ ماه دیگر همراه توست و بخت و اقبال را بهمراهش برایت به ارمغان آورده است.

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

اگر به همین منوال به کار و تلاشت ادامه بدی می توانی به نتیجه مطلوبی که در نظر داری برسی . پاداشی هم ...

ممنونم دقیقا حال روحیم خوب نیست به خاطر سر در گمی در شغلم خداکنه تا ۱۵روز دیگه حل بشه با خودم کنار بیام بین شغلی که عقلم میگه و قلبم میگه بتونم شغلی که عقلم میگه ادامه بدم 

ممنونم 🥺😍

یعنی تا ۷ماه دیگه چی میشه؟