بچه ها فردا کل کتاب تست ریاضی دارم بعد از چهارشنبه هیچی نخوندم تا دیروز دیروز دو فصل خوندم گفتم بزار فردا که امروزه کلشو میخونم شبم ساعت سه خوابیدم شیش صب مامانم با کتک مو کشیدن آب ریختن تو صورتم بیدارم کرد که برم کلاس گفتم نمیرم کلی موهامو کشید اخر اومدم اتاق درو قفل کردم انقد حالم بد بود سریع خوابیدم بیدار شدم دیدم ساعت یکه دیدم بدبخت شدم.... بدون ناهارو هیچی تا الان درس خوندم دیشب شامم نخوردم حتی از صب لب به آبمم نزدم نمیدونم الان فشارم افتاده چیه یک ساعته به حال مردنم هیچی نمیفهمم
یه چیزی بخور، یه لیوان آبم بزن، بعد یه چرت ده دقیقهای بزن، مغزت ریست شه. بعدشم فقط فصلای مهمو بخون، همهشو نمیرسی. از بیغذا بودن بدتر از نخوندنه.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!