2777
2789

دخترامو فرستادم کلاس زبان دو قلو آن .. یکیشون دوست نداشت بره گفتم شهریتون شده این ترم یک و هفتصد و چهار شنبه زدم براشون بروووو و رفت مواد ماکارونی رو گاز گذاشتم بپزه و شوهرم پیله کرده دخترا هوس ساعت هوشمند کردن بخر براشون..منم هی دارم نه میارم نمیدونم بخرم یا نه..طفلیا پول هم جمع کردن خودشون دست باباشون دادن بخره...چون امسال میرم پنجم دوست ندارم بخرم و تو فکرم برم با شوهرم خرید بیرون برای ساعت یا نه؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

زیره پتو ما برق نداریم مردیم از گرما

برق ما نمیره کلا

هنوز ن پنکه روشنه ن کولر

عزیز شما که شوهرت با مکانیزم مکه نشد مدینه،صغری نشد سکینه انتخابت کرده دیگ واس ما قیافه نگیر🦦😁

هیچی از یک ظهر تا نبم ساعت پیش  رفتم مراسم عذاداری پدر شوهرم بعدش اومدیم خونه کلی مهمون داشتن ازشون پذیرایی کردین البته الان دارن شام آماده میکنن

منم اومدم خونه  خستم دارم نی نی سایت گردی میکنم

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس