2777
2789
عنوان

باکس گل طبیعی ببرم یا مصنوعی 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه پژمرده ک بشه باید بندازه دور ☹️

هم زیبا تره 

هم دیگه ندیدم کسی گل مصنوعی ببره دختر 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اخع حیف نیست آدم هزینه کنه ، بعد پژمرده بشه بندازه دور؟؟؟

گل و گلدون بگیر که تو مطبش بزاره بمونه

گل آپارتمانی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

هنوز این فکر زنده س🤣🤣🤣

توی زمان حال حتی یه هزارتومنی هم با اینکه ارزش پول به شدت پایینه یه هزاری هم ارزش داره چون به سختی بدست میاد

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

اره اینم میشه

بابام دفتر زده بود همه از این گلا میاوردن

چهار پنج تا گلدون زاموفیلیا و سانسوریا جمع شد

هنوزم بعد مدتها تو دفترش هست

بعضیاشون تکثیر شدن

همچین چیزی بگیری موندگاریش از همه بیشتره

شیرینی و شکلات خورده میشه میره

دسته گل تزئینی هم زود پژمرده میشه

گل مصنوعی هم که کلا کنار رفته

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

گل مصنوعی گرون تره اتفافا

همه نوعی هست حتما که نباید ۲ میلیونی ببره 

تازه برا اونی هم که میبره استفاده میکنه نه اینکه بعد دو روز پژمرده بشه بندازه دور

به دلم افتاده روزای خوب در راهه