2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا میخوای طلاق بگیری

سر هيچي ول ميكنه ميره همش همش حرف طلاق ميزنه دعواهامون زياد شد به خانواده ها رسوند 

خانوادش راضي نيستن ميگن طلاق بده اينم تحت تاثير  

منم ديگه بريدم 

حتي حاظرم برم توافقي جدا شم وقتي اينطور بلاتكليفي 

ما وقتي نيس ازدواج كرديم ٣ ساله  فك نميكنم اموالش نصف بشه  نه اصلا نميخوام خودم دادخواست ...

نه اصلن نگو بیا تکلیفمو روشن کن چون اون موقع از اینکه میبینه تو بلاتکلیفی لذت میبره وبیشتر اذیتت میکنه صبر کن خودش میشقدم شه اینجوری به نفع شما میشه تودادگاه

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

مرد عوضی باشه همچین ذاحت بپیچوندت ک نفهمی....اگه توفشاری جونتو ور دارو تو برودرخواست بده...اخه الان کی میتونه تواین زمونه مهریه بگیره؟؟؟؟اگه کارمند باشه نهایت یک چهارم حقوقشومیدن بهت ک خیلی ناچیزه شغل ازادم داشته باشه ملک و املاکشو میکنه بنام کس و کارش و میگه من چیزی ندارم ک بدم.دادگاهم نهایت وقت بهش میده..اوحش زندانش میکنن که بایه وصیقه ناچیز درمیاد

مرد عوضی باشه همچین ذاحت بپیچوندت ک نفهمی....اگه توفشاری جونتو ور دارو تو برودرخواست بده...اخه الان ...

اره منم راضي ام مهريه هم نگيرم 

وضع ماليش خوبه اما الان هيچي به نامش نيس 

خواهرم سیاست پیشه کن...مهریه نمیخام چیه ....بروبگو ولم کرده.خرجی نامیده.مهریه غزشیرمادرحلال تره....من باشم دم قاضی ومیبینم.....دوستم واسه حضانت رفته بوده قاضی گفته بیاصیغه من شو.کلا بچه رومیدم به خودت.این احمقم گفته نه.دوسال بعد چنان پشیمون شد.گفتم توکه باهمه صیغه شدی فقط قاضی خار داشت عایا؟البته من زشتم شانصم ندارم قاضی هم جنس بازمیشه به شوهرم رای میده

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏