ما وقتي نيس ازدواج كرديم ٣ ساله فك نميكنم اموالش نصف بشه نه اصلا نميخوام خودم دادخواست ...
نه اصلن نگو بیا تکلیفمو روشن کن چون اون موقع از اینکه میبینه تو بلاتکلیفی لذت میبره وبیشتر اذیتت میکنه صبر کن خودش میشقدم شه اینجوری به نفع شما میشه تودادگاه
من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
پدرشو در بیار آبروشو ببر ...یعنی چی که توافقی !!! مگه دختر مردم بازیچه این عوضیاس که هر وقت دلشونو زد برن گم بشن ...حداقل یکم بچزونش بعدا طلاق بگیر خداروشکر بچه نداری
خواهرم سیاست پیشه کن...مهریه نمیخام چیه ....بروبگو ولم کرده.خرجی نامیده.مهریه غزشیرمادرحلال تره....من باشم دم قاضی ومیبینم.....دوستم واسه حضانت رفته بوده قاضی گفته بیاصیغه من شو.کلا بچه رومیدم به خودت.این احمقم گفته نه.دوسال بعد چنان پشیمون شد.گفتم توکه باهمه صیغه شدی فقط قاضی خار داشت عایا؟البته من زشتم شانصم ندارم قاضی هم جنس بازمیشه به شوهرم رای میده
من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند