2821
2789
توروخدا یکی بگه من چ گوهی بخورم

آخه واسه کنکور خیلی خونده بودم تقریبا یکم ۳ و ۴ رو مشکل داشتم اگه فیلم کامل ببینم و فرمول ۲۰ رو کامل حل کنم و ۴ دوره نهایی اخیر میتونم ۲۰ بگیرم؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آخه واسه کنکور خیلی خونده بودم تقریبا یکم ۳ و ۴ رو مشکل داشتم اگه فیلم کامل ببینم و فرمول ۲۰ رو کامل ...

آره میشه ولی شبو بخواب حتما چون محاسباتیه خوابت کم باشه تمرکزت میاد پایین و ممکنه بی دقتی هات زیاد شه. فیلمت هم رو دو ایکس ببین

.

موقع امتحانا شبکه چهار و کبوترای تو کوچه هم جذابیت خودشونو داره..

اون موقع حتی ترک دیوار هم جذابه😂

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

فصل ۳ و یک رو حل کردم

فصل ۴ هم راحته

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

چ غلطی کنیم توروخدا چ غلطی کنیم

اگه فرمول بیست داری ی کتابچه رایگان همراهش هست اون رو کامل بخون و یاد بگیر تا شب تموم میشه. برای هر فرمول یکی دو تا مسئله ای که تمرین کتاب هست رو حل کن. صبح هم پاشو ی بار دیگه تعریفا رو بخون و ی ساعتم آزمایشا رو

.

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز