2789
عنوان

وقتی عرصه بر ما تنگ میشود

| مشاهده متن کامل بحث + 15364 بازدید | 1160 پست
صلوات تا کی فرصت داره

خوش اومدین گلم

زمان مشخصی نداره عزیزم

به نیت سلامتی و فرج امام زمانمون هست

هر وقت تونستی بفرستین 

میتونی هر روز شده ۱  دونه صلوات واسه ظهور آقا امام زمانمون بفرستین 

حاجت روا باشین ان شاءالله 

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

السلام علیک یا صاحب الزمان عج 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س) 

واسه حاجت روایی شما گلماللهم صل علی محمد وآله محمد وعجل فرجهم اللهم صل علی محمد وآله محمد وعجل فرجهم ...

راسیتش خیلی قبلا حرف میزدم قول و قرار میزاشتن

ولی اینقدر زدم زیرش که دیگه هیچ آبرویی ندارم پیششون 

روم نمیشه بهشون چیز بگم 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

بیشتر ببینید
313 صلوات فرستاده شد اللهم عجل لولیک الفرج به حق امیرالمومنین

قبول باشه عزیزم 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

کیا میان 40  تا زیارت عاشورا بخونیم برای شهید نوید صفری ؟ نفری هر چندتا که تونستید 

یکیش ربع ساعت میشه 40 نفر باشیم ثواب 40زیارت عاشورا گیرمون میاد 

خودشون گفتند کمکون میکنند نشد در اخرت برامون جبران میکنن

وقتش تا فردا شب هست که اگر کسی امروز نتونست  فردا بتونه بخونه

نیتمون  اول برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان و شفا گرفتن بیمار ها و حل مشکلات مردم جامعه و ازدواج اسان جوان ها قبولی کنکوری ها در دانشگاهی که به صلاحشونه 

و بعد به هر نیتی که دارید به همراه سلامتی خودمون و عزیزانمون و دفع بلا از خودمون و خانواده هامون داریم و به نیت مشکلات افراد شرکت کننده در تاپیک 

التماس دعا مهربونا 

شما چندتا زیارت عاشورا میخونید ؟

لطفا اگر کسیو میشناسید تگ کنید تا 40 تا زیارت عاشورا بشه 

ان شالله حاجت روا شیم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بیشتر ببینید

اللهم عجل لولیک الفرج

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

بیشتر ببینید
کیا میان 40 تا زیارت عاشورا بخونیم برای شهید نوید صفری ؟ نفری هر چندتا که تونستید یکیش ربع ساعت میش ...

من 1 دونه میخونم گلم 

چون زمانش کمه نمیتونم بیشتر بخونم

تاپیک بزنی افراد بیشتری جمع میشن 🌺

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید