2777
2789
عنوان

وقتی عرصه بر ما تنگ میشود

| مشاهده متن کامل بحث + 15573 بازدید | 1160 پست

🌤اَلْعَجَلْ‌یَاصَاحِبْ‌اَلْزَّمَانْ‌‌🌹

در ظلمت‌ِ عصرِ غیبت، مبادا با بی‌خبری از امام‌ زمان (ارواحنافداه)، چراغ‌ِ یقینمان‌ خاموش شود.

دعا کنیم‌ که‌ با ایمانی‌ راسخ و قلبی‌منتظر، 

تا طلوع‌ِ ظهور بر سرِ سفره عنایتش مهمان‌ بمانیم.

اشهد_ان_علی_ولی_الله💚

اللهم_عجلـــ_لولیک_الفرجـ 🤲

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

در ظلمت‌ِ عصرِ غیبت، مبادا با بی‌خبری از امام‌ زمان (ارواحنافداه)، چراغ‌ِ یقینمان‌ خاموش شود.

اشهد_ان_علی_ولی_الله💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشهد_ان_علی_ولی_الله💚

اشهد_ان_علی_ولی_الله💚

یا امام زمان عج💙💙💙💙

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

یا صاحب الزمان عج الله ادرکنا و لاتهلکنا ❤️

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼