2777
2789
عنوان

وقتی عرصه بر ما تنگ میشود

| مشاهده متن کامل بحث + 15578 بازدید | 1160 پست
سلام وقتتون بخیر راستش مرجعی ندارم. من یه مبلغی رو نذر کردم برای مشکلم، که بدم به نیازمندمشکل من برا ...

سلام عزیزم 

نه این مشکل رفع نشده 

نذری بر گردن شما نیست .

اما صدقه همیشه خوب هست 

و کارها رو آسان و سهل میکنه 

و گره ها رو باز به شرط صبر .

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

اقاجونم مهدی عزیزم کمکم کن سرطان خون دارم خیلی خیلی زوده برم مادرم خیلی ناراحته به خاطر من نه به خاطر اون نجاتم بده از این غم ترا خدا هر کی که می بینه برام دعا کنه خدا اجرتون بده با ایدی مامانم وارد شدم ترا به جان مادرت حضرت فاطمه زهرا این مادر تا حالا فقط زحمت کشبده تازه می خواستم یه کمکی بهس بکنم ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم نه این مشکل رفع نشده نذری بر گردن شما نیست .اما صدقه همیشه خوب هست و کارها رو آسان و سهل ...

بله صدقه رو سعی میکنم مشکلم هم میدونم با صبوری و گذرزمان قطعا رفع میشه . خیلی ممنون از راهنمایی تون ✨💖

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اقاجونم مهدی عزیزم کمکم کن سرطان خون دارم خیلی خیلی زوده برم مادرم خیلی ناراحته به خاطر من نه به خاط ...

توسل کنید به شهید هادی و امام زمان...براتون آیه الکرسی میخونم 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س 

اقاجونم مهدی عزیزم کمکم کن سرطان خون دارم خیلی خیلی زوده برم مادرم خیلی ناراحته به خاطر من نه به خاط ...

سلام مهمان آقا 

خوش امدین 

۷ تا حمد به نیت شما میخونم 

از خدا میخوام بهترین خیرها رو 

سر راهت بزاره 🤲🌹

من جمله شفای عاجل

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

سلام وقتتون بخیر راستش مرجعی ندارم. من یه مبلغی رو نذر کردم برای مشکلم، که بدم به نیازمندمشکل من برا ...

سلام

وقتی مشکلتون ظاهرا رفع شد اگر مبلغ رو میدادین به نیازمند

شاید دوباره مشکل شما برنمیگشت

هر مشکلی راه حل خودشو داره

شاید مشکلت با مشورت دیگران راحت تر حل بشه

صدتا صلوات واسه اموات خودتون بفرست به امید حلِّ مشکلتون...

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

سلاموقتی مشکلتون ظاهرا رفع شد اگر مبلغ رو میدادین به نیازمندشاید دوباره مشکل شما برنمیگشتهر مشکلی را ...

بله شاید 🌹

پنج بار حمد شفا خوندم عزیزم هدیه به صاحب الزمان

الهی شفای عاجل و کامل بدست بیارید 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

سلام. شهید نادر مهدوی را در اینترنت جستجو کن . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

سلام 🌹امید و روحیتونو از دست ندین و دنبال درمان 

مناسب برین بقیه رو بخدا بسپارین 

۵ حمد شفاء به نیت شفاتون هدیه به صاحب الزمان خوندم

یا مولانا یا صاحب الزمان ادرکنا به حق بیمار کربلا

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

دعا کنید ترو خدا عزیزم تو کماست بلکه خوب بشه می ترسم ب دادم برسید دعا کنید بلکه خدا از دهن شما بشنوه

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون