2777
2789
عنوان

چیکار کنم بابام انقدر حرفای بی عقلی جلو شوهرم میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 26 پست
بابات یه جورایی بی‌حواس یا بی‌فکر حرف زده، ولی تو باید جلوی خودت رو بگیری و واکنش بدی که مسئله بزرگ نشه. بهش بگو کم‌حرفی کن تو جمع، مخصوصاً جلوی شوهرت. شوهرته صبور بوده، پس تو هم سعی کن قوی باشی. اگر خیلی اذیت شدی، یه بار رودررو با بابات رک حرف بزن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابات یه جورایی بی‌حواس یا بی‌فکر حرف زده، ولی تو باید جلوی خودت رو بگیری و واکنش بدی که مسئله بزرگ ...

بابام خودش فهمیده اشتباه کرده و دلیلی نداره من دوباره بهش بگم. ولی کلا دست خودش نیست ۶۰ ساله با این روند زندگی کرده دیگه 

🦁☀️🙃

نمیفهمم خواستگار داشتن طبیعیه چرا غرورش باید بشکنهچراباید قلبش بشکنهباید خوشحالم باشه که انتخاب شما ...

من اگر مادرشوهرم جلو من میگفت خاستگاری فلان دختر خوشگل شهر رفتیم، من باید خوشحال بشم ؟ 

🦁☀️🙃

شما اقدامی نکردیدولی اگه اقا خواستگاری بره یعنی خودش فقط خواهان ازدواج بوده بدون عشق

وای !!!! چه ربطی داره به ازدواج بدون عشق و با عشق الان ! 

بحث مقایسه پارتنر هاست ! 

اصلا فرض بر این بگیرید که یک دختر خواهان همسرتون بوده و بنا به دلایلی نشده. مادرشوهرتون بیاد ازش تعریف کنه شما خوشحال میشید ؟ 

🦁☀️🙃