2777
2789
عنوان

اگه بدونین چی پیدا کردم تو لپ تاپپپپ😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 37 پست

عوف🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

اولای دهه 90 تیپا خیلی سم بود 😭😂

دقیقا 

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا دوست پسر داشتن یا شوهر کردن«افتخار»ندارهایشونم حرفی مرتبط با افتخار نزدمسیر زندگیش این بوده به ...

سما فعلا به فکر روتین پوستی و لباس و اینا باش تا ببینیم بعدش چی میشه

پسر هستم. متولد ۱۳۸۱. اگر لیاقت داشته باشم یه دختر خوب وارد زندگیم میشه.

وای فکرشو بکن با اون قیافه رژلب جیگری زده بودم بعد همون رژ لب و به گونه هام زده بودم وای

عزیزم خخخ مد بوده شک نکن خوشگل اون زمان بودی 

daigo.ir/secret/11999473004 هیییییچ وقت نفر سوم یه رابطه دو نفره نباشین ....درخواست دوستی ندین با تچکر،🙏💍👫

پس چرا من ته عکسایی که داره فوقش مال ۲ سال پبشه 😭

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

سما فعلا به فکر روتین پوستی و لباس و اینا باش تا ببینیم بعدش چی میشه

به فکرش هستم

ولی توهم به فکر روتین پوستی باش بنظرم

چون سرت مدام جاهای خصوصی مردمه پوستت خراب میشه🤣🤣نیازمند روتین پوستی میشی قطعا

بعدشم روتین پوستی و لباسی ک مربوط به خودمه رو با انداختن سرت تو زندگی مردم یکی میکنی؟

یعنی خودت نمیفهمی یکی هم میخاد نشونت بده مقاومت میکنی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
وای فکرشو بکن با اون قیافه رژلب جیگری زده بودم بعد همون رژ لب و به گونه هام زده بودم وای

داری منو نگران میکنیی😂💔

نکنه منم چند سال بعد پی ببرم که پیش پارتنرم رفتنی چقد داغون بودم😂😂😂💔💔💔💔

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

قبول نیست چرا همه دارن قشنگ تر میشن من چشمام احساس میکنم حالتش بدتر شده یا دماغم بزرگتر شده نمیخوام

منم تغییر منظورم این بود ک لاغر تر شدم چهرم بهتر شد

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

عزیزم خخخ مد بوده شک نکن خوشگل اون زمان بودی

فدات بشمممم 😂😍❤️

سیبیل نداشتی احیانا 😂😂😂😂

نه تنها شانسم این بود هیچوقت پشمام در نمیومد ی بار ابروهامو خراب کرده بودم یکسال طول کشید در بیاد 🤕

پس چرا من ته عکسایی که داره فوقش مال ۲ سال پبشه 😭

چراا