2777
2789
برو پیش مشاور و توروخدا اصلا دعواش نکنید چون واقعا گناهی نداره همین جوریشم حال روحیش خرابه

فعلا چیزی نگفتم شوهرم چون از حموم در اومده بود 

گفتیم بابات از حموم در اومده لخت نباید در میزدی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سهل انگاری کردین 

شوهرت سیرمو نی نداره تو ک عقل داری چ جوری با دری ک قفل نیست رابطه دارید 

من درو دوبار قفل میکنم باز وسطش استرس میگیرم چندبار میپرسم در قفله!؟ 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

بگو داشتیم کشتی میگرفتیم 🤼‍♀️

وای بلند خندیدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 اسی به نظرم ذهنشو درگیر کن امروز خونوادگی برین شهر بازی  بزار یادش بره اگه دیدی رفتاراش غیر عادی یعنی دیده برو مشاور انشالله که چیزی ندیده

خاک برسر کثیفش کنم که سیر مونی نداره انشالله بمیره از دستش راحت بشم

من این بلا سرم اومده

برادر شوهرم مارو دیده

الان بعد ۱۵ سال ازش خجالت میکشم

از اون به بعد محکم کاری میکنم که کسی نبینه

حالا چیکار کنم

انشاالله که چیزی ندیده خوش بینانه ترین حالت ممکنش برو باهاش حرف بزن بغلش کن بگو بابات کمردرد داشت. من داشتم کمرشو دارو میزدم پیرهن تنش نبود نمیخواسته تو اونجوری ببینیش خجالت میکشیده ازت. 

قفل در خرابه میتونین چند تا متکا بزارین که در یهویی باز نشه بچه تقصیری نداره والدین ملاحظه حضور بچه ها رو باید در همه حال بکنند

ب زور جلو خودم نگه‌داشتمبنظرتون چیزی ازش نپرسم

نه هیچی نگو 

خداکنه چیزی ندیده باشه

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

الان چیکار کنمرفته زیر پتو از ترسش بلند نمیشه

عزیزم در چه حالت دیدتون؟ برو بگو لولو تو لباسمون بود داشتیم میگشتیم پیداش کنیم، تو نمیتونی کمک کنی؟ 

زن داییم تو حمام سر خورد پاش دررفت، برهنه تو بغل شوهرش بود، پسرشون از دبیرستان اومد، صحنه رو ک دید روشو برگردوند، زن داییم بعد بهش گفت مادر نفهمیدی پام دررفته نیومدی کمک؟ ک پسرش بفهمه رابطه در کار نبوده 

خدا رو چه دیدی

بره چی بگه ؟

منظورم اینه بره بگه بیا صبحانه بخوریم یا هرچیزه دیگه نزاره بچه ذهنش درگیر بمونه

خیلی حسه بدیه

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️ این حجم از غم حق ما نیست. من معترضم به جوانی که نکردم🙃

مارو در حین رابطه دیگه دید شوهرم زود پرید در بست دختر از ترس جیغ زد

وقتی به بچه یاد نمیدید ـاتاق خواب مامان و بابا حریم  شخصیه و قبل وارد شدن باید در بزنه  و اجازه بگیره بایدم همچین چیزی رو تجربه کنید 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

2790
2778
2791
2779
2792