2821
2789
عنوان

شومیز➕عکس🥲✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 69 پست
شما اپال کی ای؟😂ما فوقش گرانیتی، پودر فشرده ای چیزی باشیم

😂🤣🤣

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما اپال کی ای؟😂ما فوقش گرانیتی، پودر فشرده ای چیزی باشیم

شما الماسی 😍

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

من اپال پیمانم 😁

عیجان پایدار باشید😍

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

عیجان پایدار باشید😍

قربونت برم 💙

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

اخه عیال تکراری بود زدم ایال😂باور کن میگه اوپال کیه🤣

😂

مردا موجودات جالبی ان کلا

حالا همسر من راجع به لوازم آرایش اینجوریه

یه بار گفتم پرایمر هم چیز جالبیه ها باید بخرم

شغلمون معماریه فکر کرد پرایمر ساختمانی رو میگم، گفت وا چیکار میخوای بکنی با پرایمر بنایی مگه؟😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بفرماید

خوشگله

چند سالته

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

بفرماید

خیلی قشنگه به عنوان بار اول واقعا عالی شده

ولی با توجه به فرم هیکلت بنظرم دفعه بعد میتونی کش کمر رو یکم بیاری بالاتر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من اپال پیمانم 😁

توروخدا بزن تو امضات🤣

شما الماسی 😍

فدای شما

آره این بهتره

برم بالاسرش بیدارش کنم بگم بگو ببینم الماست کیه؟😂🔪

خیلی قشنگه به عنوان بار اول واقعا عالی شدهولی با توجه به فرم هیکلت بنظرم دفعه بعد میتونی کش کمر رو ی ...

ممنونم عزیزم 🤍مرسی که گفتی  دفعه بعد دارم درست میکنم حتما این کارو میکنم بهتر میشه🌱👌

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

توروخدا بزن تو امضات🤣

آخه دلیلی که من اپال گذاشتم یه چی دیگست

اینو برا مزاح گفتم 😅

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792