2777
2789
عنوان

مجبورم حلقه ام هم بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 32 پست

نمیدونم راستش...منم دل کندن واسم سخته...خونمونم اجاره ایه

داداشم عقده و واسش شرط گذاشتن که باید حتما خونه بخره (گفتن بابام باید واسش بخره)

بابامم تواناییشو نداره 

جالبه که چندینبار گفتن انقدررررر صبر میکنن و عروسیو عقب میندازن تا خونه خریده بشه و اصلا حاضر نیستن جهاز رو تو خونه اجاره ای ببرن

الان صحبت شمارو دیدم دلم گرفت

هم برای شما که انقدر دختر خوب و همراهی هستیو 100تو گذاشتی...هم واسه داداشم ......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم راستش...منم دل کندن واسم سخته...خونمونم اجاره ایهداداشم عقده و واسش شرط گذاشتن که باید حتما ...

پدرشوهرمن میلیاردره یعنی اگه بخوادبهترینشومیخره برامون اماچون مخالف ازدواجمون بودن کاری نمیکنن واسه ما تواین ۸سالی که ازدواج کردیم همه چی روخودمون خریدیم باکمک هم انشالله بتونیم یه ماشین هم بخریم بدون ماشین واقعاسخته

اگه واجبه بفروش حتما بهترشو میخری، منم برا خونه همچیو حتی حلقه هم فروختم چندسال بعد بهترشو خریدم، البته من حلقه مو دوست نداشتم سر خریدحلقه مادرشوهرم انقدر غر زده بود که حالم از حلقه م بهم میخورد!

اگه واجبه بفروش حتما بهترشو میخری، منم برا خونه همچیو حتی حلقه هم فروختم چندسال بعد بهترشو خریدم، ال ...

واسه منم همه شادی هامون رومادرشوهرم ازدماغمون دراورده واسه همین الان به شوهرم گفتم تاوقتی که نرفتیم حق نداری به کسی بگی

منم یه سال ونیم پیش برا تجهیز کارگاهمون فروختم . شاید به نظرت مسخره باشه  ولی موقع فروش با انگشتر کلی حرف زدم بهش گفتم تو همین ویترین میمونی جوری باید باشی حتی صاحب مغازه یادت بره تو هستی و همیشه که از اونجا رد میشدم این جمله رو میگفتم. چند روز پیش رفتم انگشتر نامزدی خودمو  بعد یک وسال ونیم خریدم .

وخدایی که در این نزدیکیست

2790
2778
2791
2779
2792