2777
2789
عنوان

بعضی از دخترا چجوری میتونن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم زنی که خرج داره عرج داره در مورد زمان دوستی نه من تیغ زدنو دوست ندارم ولی خودتو برای بعد ازدوا ...

چجوری تغییر بدم 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

اتفاقا پسرا اونی که براش خرج میکننو دوست دارن

والا منم شاغلم اصلا از درامدم خرجی نمیکنم حتی شوهرم و خانوادش عارشون میاد از درامد ۱۰ میلیون من پولی‌بردارن‌

طبق و‌قانون شرع و‌عرف‌وظیفه مرد هزینه کنه مردا درامدشون بیشتره حقو‌حقوشون تو جامعه هم‌بیشتره 

والا منم شاغلم اصلا از درامدم خرجی نمیکنم حتی شوهرم و خانوادش عارشون میاد از درامد ۱۰ میلیون من پولی ...

حرفمو اشتباه متوجه شدی 

منظورم اینه 

ازین که پسر برای دختر خرج کنه خوشش میاد 

والا منم شاغلم اصلا از درامدم خرجی نمیکنم حتی شوهرم و خانوادش عارشون میاد از درامد ۱۰ میلیون من پولی ...

خودم برای این که خرج نکنم میخوام زمان ماهلیم وام بردارم چیزی از حقوقم نمونهد

میدونم الانشم میدونم ادم بیکار معتاد چه انتظاری داشته باشم اخه

انتظار نداری حداقل بدهکار مردا نباش خرجی نکن‌

برادر نداری وظیفه تو‌نیست خرج پدرتو بدی همچی برعکس‌تو‌نی‌نی‌سایت

انتظار نداری حداقل بدهکار مردا نباش خرجی نکن‌برادر نداری وظیفه تو‌نیست خرج پدرتو بدی همچی برعکس‌تو‌ن ...

نه دوقلوییم با خواهرم 

و اینو همه اطرافیانم بهم میگن اما پدرم که قدر نمیدونه چه کارا که نکرده

حرفمو اشتباه متوجه شدی منظورم اینه ازین که پسر برای دختر خرج کنه خوشش میاد

متوجه حرفت شدم‌حرفتو تایید کردم توضیح بیشتری برای استارتر دادم‌

چون‌مردای دور استارتر تیغش میزنن

من یک ساله اول آبم نمیذاشتم بخره ولی الان دیگه راحتتت شدم باهاش😂

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

چجوری تغییر بدم

اولن با پدرت نرو خرید وقتی خودت حساب می‌کنی ایشونو چرا می‌بری دوما تو ذهنت نگو من مستقلم ممنون دختریم می‌دونم یه رویاهایی با یه مرد خیالی داری تو همون رویاها بذار مرد دست به جیب شه وقتی تصور یه خرید یه شام یه مسافرت داری فقط به این فک کن تو انتخاب می‌کنی و آقایی کارت میکشه😂 بعد ازدواجتم حتی اگه شوهرت ازت کمک مالی خواست ۵بار بگو ندارم یکبار بده نذار به دست به جیب بودنت عادت کنه 

جنگیدن بلدم ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

وای منم مثل تو ام نامزد کرده بودم پیام نمی‌دادم بهش روم نمیشد بگم بسته ندارم خودم میخریدم😂 حالا دو روز پیش داداشم با یکی دوست شد فامیل هم هست دیروز شماره کارت شو گذاشته گفته میخوام برم بیرون پول بزن لباس بخرم بعد دوباره پیام داده قلبم کم نزنی ها ناخنمم باید درست کنم 

وای منم مثل تو ام نامزد کرده بودم پیام نمی‌دادم بهش روم نمیشد بگم بسته ندارم خودم میخریدم😂 حالا دو ...

یا خدا😐

من پسر باشم در این حد خوشم نمیاد

اینا چجوری خوششثن میاد