2821
2789
آیلین جون جای دیدنی کجا بریم؟ شما با تور رفتید؟

نه عزیزم.ما با ماشین خودمون رفتیم بندر پل با لندیگراف رفتیم.یه تجربه عالیه.

جنگل حرا، جزیره ناز، جزیره هنگام دره ستارگان رو رفتم.عالی بودن.درگهان هم برای خرید خوبه.البته من دوبار اونم با ماشین شخصی رفتم.شاید با تور نشه اینقدر گشت.غار خوربس هم رفتیم که جالب نبود.پارک کوروکودیل هم خوبه اگه اهلش باشی.برای ما با بچه جالب بود.

اصلا میدونین چیه خیلی جای قشنگیه جزیره است دیگه دورتادورش دریا هرجا که می تونی ماشینو بکش کنار از دریا لذت ببر.تمیز خوشگل.اصلا قابل مقایسه با دریای شمال نیست.آبی آبی.آدم دلش میخواد پرواز کنه.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

لباس هارو توی درگهان بگیر 

ولی مواظب باش جنس بنجلو جای اصل بهت ندن 

چون تو بازار درگهان اصلا جنس مارک واقعی نداریم😂

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من از وقتی مامانم اینا رفتن قشم برا زندگی  قریبا هر سال عید اونجام تمام خریدای سالمم اونجا میک ...

آره راست میگه.لوازم ارایشی زیاد خوب نیست.من چون مارک هاشو نمی شناسم هیچ وقت خرید نکردم.مارکهایی هم که میشناختم فرق نمیکرد قیمتش.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
آره راست میگه.لوازم ارایشی زیاد خوب نیست.من چون مارک هاشو نمی شناسم هیچ وقت خرید نکردم.مارکهایی هم ک ...

👍👍👍👍👍

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
فعلا ک هیچی پسندم نیس منم دپررررررس

ببین دنبال جنس های آنچنانی نباش. برای بچه ها لباس های خوب پیدا میشه کرد و واسه خودت تو خونه ای های خوب به نظرم. ولی مانتو و شال اینا نه. باسید جنس های  مصرفی در  طول سال رو بخری. نه خرید عید

ببین دنبال جنس های آنچنانی نباش. برای بچه ها لباس های خوب پیدا میشه کرد و واسه خودت تو خونه ای های خ ...

چون نزدیک عیدشده هم گرون کردن هم بیشتریا عمده میفروشن...به قول تو واس عید بدرد نمیخوره بیشتر تو خونه ای