2777
2789
عنوان

قندخون بچه توروخداااا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1631 بازدید | 89 پست
میدونم بچست و نمیخوره چنین چیزاییو ولی اگ خدایی نکرده ب دیابت مبتلا شد سنش ک یذره بالاتر رف مثلن 17ا ...

عزیزم نوع یک اصلا ربطی به شیرینی نداره اتفاقا لاغرا بیشترمبتلاهستن  کلا اختلال درپانکراسه ...پدرشوهرت نوع یک بود ؟یا نوع دو واینقد قندبالارفته بود انسولینی شد ؟این دوتاباهم فرق دارن 

خب خواهرم وقتی میدونی پدرشم انسولینی بود نباید چیزای شیرین میدادی بایدمنع میکردی....انشاالله درست می ...

پدرشوهرم .چون نوع یک نداشتن سفت و سخت جلوی خوراکشو نمیگرفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نوع یک اصلا ربطی به شیرینی نداره اتفاقا لاغرا بیشترمبتلاهستن کلا اختلال درپانکراسه ...پدرشوهر ...

نوع دو بود .اره خیلی بالا بود انسولین میزدن براش بعدم زد به کلیه هاش دیالیزی شد و یه چشمشو از دست داد بخاطر این قند

نوع دو بود .اره خیلی بالا بود انسولین میزدن براش بعدم زد به کلیه هاش دیالیزی شد و یه چشمشو از دست دا ...

خب مثل عموی من اصلا ربطی به پانکراس نداره  اینقد رعایت نمیکنن انسولینی میشن 

عهههههه خیالم راحت شد ان شاالله الکیه

اره بخداخودم خندم میگرفت اخه ۵۰که نباید راست راست بگرده تو خونه مامانم شیربنی بهم میدادگفتم بابا من خوبم اتفافا ۲بارم گرفتم دوبار ۵۰ میزد ولی همه رودرست میزد 

اره بخداخودم خندم میگرفت اخه ۵۰که نباید راست راست بگرده تو خونه مامانم شیربنی بهم میدادگفتم بابا من ...

اخه خودم یبار گرفتم ۶۵ بود رفتم همون موقع ازمایش خون ۶۹ بود  خیلی لختلاف نداشت

اره هست دیدم ولی دورازجونش تو مثبتشو فکرکن ..جدیدا سرمانخورده یاکرونا؟چون دیدم کرونا موقتا قندو ب ...

سرماخورده درد سینه و عفونت داره چن وقته مونده تو بدنش

اخه خودم یبار گرفتم ۶۵ بود رفتم همون موقع ازمایش خون ۶۹ بود خیلی لختلاف نداشت

اره اینم دستگاه بابامه همیشه قندشو چک میکنه ودرست بود نمیدونم چرا اونرور اینجور منو میزد دیگه من مطمئنم که ۵۰نبودم اصلا۵۰حالشون بده مگه میتونن حرف بزنن 

سرماخورده درد سینه و عفونت داره چن وقته مونده تو بدنش

شاید ازهمینه چون ازاشنایان دیدم دخترش اینجور بود کرونا گرفت قندش بالابود بعد از خوب شدن نرمال شداتفاقا تو همین نی نی سایت دیدم تجربه اینجوری  داشتن زمان اوج کرونا 

دقیقا شنبه قبل همین اتفاق براپسرم افتاد. دیدم تکرر ادرار داره و شب قبلش هم جاش رو خیس کرده. دستگاه قند خون داشتم و چند بار گرفتم اوکی بود که رسید به شب گرفتم دیدم ۴۰۰ و یه بار دیگه هم ۲۵۸ سریع در عرض نیم ساعت بردم بیمارستان و آزمایش نوشتند که امروز جوابش اومد الحمدالله منفی بود. و دکتر گفت احتمالا دستش تمیز نبود یا شیره ای بود اینا. یادمه موقع گرفتن که شب بود دستش رو نشسته بودیم. ولی اون چند روز به خدا دیوانه شده بودم