2777
2789
عنوان

شوهرم بم میگه تو با کفشم یکی هستی

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 36 پست
مسئله اینجاسست که تو چه اشتباهاتی کردی توو زندگیچون ادما میان اینجا فقط از بی احترامی طرف مقابلشون ح ...

اره حق با شماست بگذریم

کسی که کل عمرمو فداش کردم اینطوری میگه انتظار از غریبه ندارم درکم کنه

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی که براش بی ارزم هیچی نمیتونم بکنم

انقد بی عزت نفس نباش. کفشو بزن دهنش تا یاد بگیره. تو تایپیکات دیدم خیانت دیدی. اگ دوس داشتی روبزکا بهم پیام بده ی گروه زدیم برا خانمایی ک خیانت دیدن

منم شوهرم اول غر میزد دیگه الان خوب شده خودشو می‌کشه انقد قربون صدقم می‌ره نمیتونی درست کنی؟!

نه چون دوسم نداره تا بخام ناز کنم براش تو این چن سال ازدواج هیچ وخ عین زنا قهر نکردم اونم بیاد نازمو بکشه و از دلم  در بیاره حتا اگه اشتباه کنه من باید چشم پوشی کنم اگه هم چیزی بگم باید برم منت کشی

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

انقد بی عزت نفس نباش. کفشو بزن دهنش تا یاد بگیره. تو تایپیکات دیدم خیانت دیدی. اگ دوس داشتی روبزکا ب ...

دقیقا من بی عزتم

اره حق با شماست بگذریمکسی که کل عمرمو فداش کردم اینطوری میگه انتظار از غریبه ندارم درکم کنه

عزیزم چرا انقد زودرنجی؟

من از شما سوال پرسیدم...نگفتم تو مقصری...

شما همینجوری یه غریبه بیاد بهت از بی احترامی یه نفر دیگه بگه صد در صد میگی حق با شماست؟نه خب باید اول بفهمی اون شخص چه اتفاقی براش افتاده اصن چه بحثی شده که اون بی احترامی شکل گرفته

ببخشیدا ولی زیادی بها دادی بهش انگار اونم سوارت شده

اره عین خر سوارم شده

نه چون دوسم نداره تا بخام ناز کنم براش تو این چن سال ازدواج هیچ وخ عین زنا قهر نکردم اونم بیاد نازمو ...

خب مقصر خودت بودی چون ن عزت نفسی داری ن استقلالی از خودت با رفتارت به شوهرت نشون دادی ک هرکاری کنه و هرچی بشه تو همیشه هستی ترس از دست دادنتو نداره واسه همین ب خودش اجازه هرکاری و هرحرفیو میده چون تو همیشه هستی 

خب مقصر خودت بودی چون ن عزت نفسی داری ن استقلالی از خودت با رفتارت به شوهرت نشون دادی ک هرکاری کنه و ...

اره حرفت درست من از بچکی  خونه بابام به ما یاد ندادن قوی باشیم بخاطر همین بی عزت شدیم و ضعیف

عزیزم چرا انقد زودرنجی؟من از شما سوال پرسیدم...نگفتم تو مقصری...شما همینجوری یه غریبه بیاد بهت از بی ...

مثلا خودم بشخصه چندسال پیش از خواهرم بی احترامی های شدیدی میشنیدم ...به هرکی میگفتم میگفت خواهرت مقصره خواهرت روانیه ..خواهرت فلانه....

ینفر از من نپرسید تو چیکار کردی این بی احترامی ها بهت شده؟ تا رفتار منو با خواهرم انالیز کنن و بهم بگن مشکل از تو هم هست ...الان که بزرگ شدم فهمیدم که خودم میرفتم رو اعصابش خودم کارایی میکردم که ارزش و احترامم بیاد پایین 

و الان رابطمون از این رو به اون رو شده

درصورتی که همون گذشته اگر یه نفر بجای جبهه گرفتن به من میگفت تعریف کن چیکارا میکنی که این بی احترامی شده خیلی زودتر رفتار های غلط منو بهم میفهموندن و خیلی زودتر طعم این رابطه خواهرانه رو میچشیدم

مثلا خودم بشخصه چندسال پیش از خواهرم بی احترامی های شدیدی میشنیدم ...به هرکی میگفتم میگفت خواهرت مقص ...

یه سری به تاپیکهام بزن اگه وقت داشتی

اره حرفت درست من از بچکی خونه بابام به ما یاد ندادن قوی باشیم بخاطر همین بی عزت شدیم و ضعیف

ببین مامان منم ی زن کاملا بی سیاست بابام هرکاری میکرد مامانم  میموند من یاد گرفتم بر عکسش باشم تو فقط یبار زندگی میکنی فقط بفکر خودت باش فقط خودتی ک برای خودت میمونی به خودت اهمیت بده  مثلا اگه تا امروز ناراحتیه شوهرت بیشتر ناراحتیه خودت مهم بوده امروز برعکسشو انجام بده