بچه ها کسی داشته یا اطرافیانش من خودم دارم یک سالی میشه متوجه شدم یه وقتا خیلی استرس میگیرم چون تو خطر سکته هستم میگن نباید حرص بخوری منم که کلا حرص زیاد میخورم و زود جونم... فصد خون هم میدم 3ماه یه بار ولی خب انگار درمان نداره نه ؟
آره فصد خون کمک میکنه ولی درمان قطعی نیست، فقط باید حرص و استرستو کم کنی، غذای چرب و سنگین نخور، سیگار اگه میکشی بذار کنار، یه ذره تحرک هم داشته باشی بهتره.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خدای نکرده حس کردین حمله بهتون دست داده شروع کنین از انگشت کوچیکه سمت چپ هر انگشت یه سوزن یا دوتا تا به انگشت کوچیکه سمت راست تموم کنین واز هر انگشت دوسه قطره خون بگیرین تابه خونتون شوک وارد بشه وهم از سکته درامان بمونین اینم تقریبا توحالت اضطراری کار فصدو انجام میده
اگه یه خواهر شوهر حسود داشته باشی چجوری محبت کنی بهش؟و اگه محبت جواب نده چکار کنی؟روشهای محبت به هم ...
شما فقط طبق روال بهش محبت داشته باش نه بیشتر که فکر کنه چه خبره با روی خوش باهاشون برخورد کن سعی کن تا دعوتت نکردن نری خونشون وقتی خودتو عقب بکشی با ارزش میشی همسرتم که با سر و زبون خواسته هات رو بهش بگو نه تندی و طلب کارانه