2777
2789
عنوان

یه سوال دارم با دلیل جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکسری نقشه های قدیمی از کره ی زمین وجود داره که کریستوفر کلمبوس ترسیم کرده برای 600 سال قبل هست

اطراف قطب جنوب و قطب شمال سرزمین های دیگه ای وجود دارن 

ساده تر بگم الان رفتن به قطب جنوب برای تمام مردم دنیا و کشورها ممنوع شده از چندین سال قبل 

یکبار روسیه و یکبار امریکا اونجا رفتن و عملیات نظامی هم انجام دادن

یک قسمت روی قطب جنوب هست که اگر با گوگل ارث بهش نگاه کنی صورت یک انسان بسیار بزرگ رو زیر برف و یخ میبینی 

یک هرم هم هست دقیقا مشابه اهرام ثلاثه یا جیزه 

هم روسیه و هم امریکا متوجه شدن اونجا موجوداتی زندگی میکنن که اگر ازاد بشن نسل بشر رو منقرض میکنن برای همین کلا دسترسی رو به اونجا قطع کردن و اون سرزمین هایی که کریستوف کلمب کشف کرده بود رو دیدن 

ناسا داره حقایق رو مخفی میکنه بخصوص موجوداتی به نام نفلیم 

گودال ماریانا هم تا الان کسی نتونسته بره اخرش رو ببینه فقط با دستگاه عمق سنج تشخیص دادن عمقش چقدره 

این حرفا همش اسوتریکه و جهان با اسوتریک شروع شده 

دولت ها هم تمام حقایق رو مخفی کردن 

یکسری نقشه های قدیمی از کره ی زمین وجود داره که کریستوفر کلمبوس ترسیم کرده برای 600 سال قبل هستاطراف ...

پس اینکه میگن زمین تخته و لبه دنیا قطب جنوب و شمال هست تا حدودی به واقعیت نزدیکه 

ناسا از تحقیقاتش یه کلمه هم حقیقت به مردم عادی نمیگه فقط با یه مشت دروغ سرگرمشون میکنه

پس اینکه میگن زمین تخته و لبه دنیا قطب جنوب و شمال هست تا حدودی به واقعیت نزدیکه ناسا از تحقیقاتش یه ...

حالا چی شده همه دنبال شوهرن تو مغزت رفته تو فاز علمی اونم در حد لالیگا؟؟

چرا نمیخان مردم عادی بفهمن چه سودی داره براشون؟

مثلا تو چرا الان باید بدونی حنوق کیه 

یا چرا باید بدونی ادم و حوا سه تا پسر داشتن نه دوتا

هابیل و قابیل و شیث

یا اینکه چرا باید بدونی نسل بشر از شیث ادامه پیدا کرده 

یا اینکه چرا شیث دوتا پسر داشته به اسم نوح و حنوخ که کتابش هم هست the book of enoch 

یا چرا باید بدونی پسر حنوخ با یک زن از نژادی که متعلق به بشر نبود رابطه برقرار کرد و نفلیم ها بوجود اومدن یا همون غول ها

چرا طوفان نوح اومد؟؟؟چون نفلیم ها داشتن انسان ها رو میخوردن و ادمخوار بودن 

چرا زیر اهرام ثلاثه 8 تا ستون پیدا کردن که در 4 هزار سال قبل این 8 تا ستون بالا و پایین میشدن و از نوک هرم خوفو مانا به بیرون پرتاب میکردن که میشه یک ماده ایه مثل ال اس دی و ماجیک ماشروم که باعث میشده چشم سوم مردم باز بشه 

چرا تو امریکا تو جنگ از ویتنام دوزاری شکست خورد ؟؟؟چون دوربین های دید در شب ارتش امریکا اون دوران قرمز رنگ بود و موجوداتی رو دیدن که از ترس فرار کردن و توی جنگ شکست خوردن و از اون زمان به بعد دوربین های دید در شب ارتش امریکا سبز رنگ شد تا اون موجودات رو دیگه نبینن و ......

تا یکسال میتونم برات بگم 

از بچگی به فضا علاقه دارم شوهر مگه گم شده دنبالش باشیم؟

منظورم  این بود که تو فضایی که همه در مورد چیزای پیش پا افتاده دارن حرف میزنن تو داری در مورد چیزایی صحبت میکنی که دانشمندا روش فوکوس میکنن و این خیلی خوبه چون خودمم روانی این چیزام و از 17 سالگی تا الان دیوانه وار دارم میخونم تا سر و ته دنیا رو بفهمم چیه و حداقل اینکه بفهمم روی این کره ی زمین چی داره اتفاق میفته یا افتاده 

منظورم این بود که تو فضایی که همه در مورد چیزای پیش پا افتاده دارن حرف میزنن تو داری در مورد چیزایی ...

دقیقا از اینکه سوالم پرسیدم پشیمون شدم دیدم برا بعضیا این سوالات هنگه 

چه خوبه ک تلاش میکنی منم تا حدامکان وقت داشته باشم مستند علمی میبینم یا مقاله های در مورد فضا میخونم

دقیقا از اینکه سوالم پرسیدم پشیمون شدم دیدم برا بعضیا این سوالات هنگه چه خوبه ک تلاش میکنی منم تا حد ...

اره برای خیلیا قابل درک نیست چون باورش سخته براشون 

یعنی وقتی به نقش و نگارهای تخت جمشید و پاسارگاد و پرسپولیس نگاه میکنن از اشکال روی سنگها اندکی شک نمیکنن که چه موجوداتی اون زمان وجود داشتن و الان نیستن