2777
2789
عنوان

فقط ترک ها سوز اینو میدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 22 پست
زایمان زودرس شدم😭😭۲۳هفته ازدستشون دادم‌😔

یاخدااا.بمیرم برات.چه میکشی الان تو دختر🥺🥺🥺🥺خدا صبرت بده عزیزم.تو۲۳هفته وااااای😭😭انشاالله بحق این ماه عزیز امام حسین دلت روآروم کنه

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زایمان زودرس شدم😭😭۲۳هفته ازدستشون دادم‌😔

وای براچی اومدم سایت 

چقد عصابم داغون شد

هر ۲تا باهم ؟

الانم باز ب مشکل خوردی ؟

من اصن هیچی بلد نیستم از این مساعل

فقط ی چیزی شنیدم ب اسم سرکلاژ

اونجوری نمیشه انجام بدی؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

وای براچی اومدم سایت چقد عصابم داغون شدهر ۲تا باهم ؟الانم باز ب مشکل خوردی ؟من اصن هیچی بلد نیستم از ...

سرکلاژ و پساری هم داشتم عزیزم ..

داغونم با ای وی اف حامله شده بودم و نموندن برام 😭

کاش خدا این کارو باهام نمی‌کرد 😭

یاخدااا.بمیرم برات.چه میکشی الان تو دختر🥺🥺🥺🥺خدا صبرت بده عزیزم.تو۲۳هفته وااااای😭😭انشاالله بحق ...

دارم میمیرم از دوریشون 😭

سینه هام شیر اومده این بدتر اذیتم‌میکنه 😔

سرکلاژ و پساری هم داشتم عزیزم ..داغونم با ای وی اف حامله شده بودم و نموندن برام 😭کاش خدا این کارو ب ...

وای😭😭😭😭

خب ایندفه چی ؟  شاید اون ۲قلو بوده  چمیدونم  سنگین بوده  نشده

ایندفه هم همین کارارو انجام بده

خدارو چ دیدی  ایشالا ایندفه میشه و میمونه

شوهرت چطوره ؟  همراهه باهات ؟  یا اونم غم اضافه‌س برات؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

دارم میمیرم از دوریشون 😭سینه هام شیر اومده این بدتر اذیتم‌میکنه 😔

واااای😭😭😭چی بگم که ازدردت کم کنه.خدا بحق مادر حضرت علی اصغر دلت رو آروم کنه عزیزم.خیییییییلی سخته خیلی

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت