2777
2789
عنوان

توی دانشگاه دستکش بپوشم زشته❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 25 پست
نه زشت نیست.ناخنام کاشته رنگش جیغه بنظرتون تو محیط اداری دستکش نخی مشکی بپوشم زشته؟

ب  برای خودت سخت میشه ک توی محیط اداری دستشکش دستت باشه و کار انجام بدی

ب نظرم ریمو کن و نچرال بکار

اره بنظرم چون تابستونم هس یجوریه ضدافتابت شاید خوب نیست تا کم‌میزنی قطعا مارکشو‌عوض کن مخصوص پوست حس ...

نه خب دستکش زمستونی ک نیست

دستکش پارچه ای و خنکه

نمیدونم همون ضدافتابی ک ب صورتم میزنم رو ب دستامم میزنم

صورتم نسوخته ولی دستام بدجوری سوختن😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم منم رو دستام حساسم بخوام آفتاب تند برم بیرون دستکش سفید نخی میپوشم اصلا هم مهم نیست برام

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

نه منم پوستم اینجوریه از این ساق دست پنجه دارا میپوشم بعد میریم توی محل کارم دیگه آفتاب نیس در میارم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من سفید ندارمنخی مشکیه اشکال نداره؟

مشکی آفتاب رو بیشتر جذب میکنه و پوستت بیشتررر میسوزه ب هیچ وجه مشکی نپوش

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤