2821
2789
هر جایی متفاوته عزیزم الان دوره ناخن کلا در ایران از ۵ تومن هست به بالا .جای خوب داخل شهرستان حدود ۸ ...

اخه یکی از دوستام میگف با تجهیزاتی که میخواد حدود ۲۰ تومن میخواد😂😐

خب اگه اینجور باشه بنظرتون میصرفه؟

تقریبا چقد طول میکشه مهارتمون بیشتر بشه؟

تو ۴ ماه میتونید یاد بگیرید اگه جای خوب برید همون موقع هم میتونید عالی انجام بدید ‌بستگی به استعداد و تمرین خودتون داره .

ولی مشتری گرفتن یکم طول میکشه . اگه بتونی زودتر تو سالن خوب مشغول به کار بشی عالیه و میتونی بعد یه سال به درآمد بالا برسی 

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه یکی از دوستام میگف با تجهیزاتی که میخواد حدود ۲۰ تومن میخواد😂😐خب اگه اینجور باشه بنظرتون میصرف ...

بله با وسایلش همین حدود میشه .

ولی دوره هاش از همون ۵_۶ تومن(جاهای پایین تر) شروع میشه تا بالای ۳۰ تومن (شهر بزرگ جای خوب) 

متوسطش اکثر جاها همون ۸_۱۰ تومن هست .

هزینه وسایل هم جداست حداقل ۱۰ لازمه .

بله با وسایلش همین حدود میشه .ولی دوره هاش از همون ۵_۶ تومن(جاهای پایین تر) شروع میشه تا بالای ۳۰ تو ...

نظرتون در مورد اکستنشن مژه چیه؟

در امد خوبی داره؟

نظرتون در مورد اکستنشن مژه چیه؟در امد خوبی داره؟

از ناخن کمتره درآمدش. 

هزینه کلاس و وسایلش هم خیلی پایین تره .

اگه داخل شهرتون مژه کار زیاد نباشه گزینه خوبیه چون راحت تر مشتری میگیرید و البته ضرر نمیکنین .

فشار این رشته هم روی گردنه . 

از ناخن کمتره درآمدش. هزینه کلاس و وسایلش هم خیلی پایین تره .اگه داخل شهرتون مژه کار زیاد نباشه گزین ...

حدودی میتونید هزینه دوره با وسایلاشو بگید؟

حدودی میتونید هزینه دوره با وسایلاشو بگید؟

ناخن متوسطش ۲۰ 

مژه متوسطش ۱۰ 

میانگینه .

اگه مژه کار زیاد ندارید تو شهرتون میتونید درآمد خوبی داشته باشید چون ناخن کار بیشتره .