2777
2789

چقدر بینی خوب و نچرالی . خیلی زیباست ‌ . دست نزن بهش . واقعا به عوارض بعد عمل هم فکر کن خیلی وقتها کار اونجوری که شما میخای در نمیاد ... نتیجه اش میشه افسردگی غ ق برگشته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیر نمیخواد یه سری بینی ها که ذوزنقه خیلی بزرگ هستن یا سوراخشون خیلی بزرگه یا خیلی گوشتی هست عمل واجب هستن این بینی نه عزیزم بعدم یادتون باشه اگر بخاطر اعتماد بنفس هست اینکار رو نکنین و دخالت بقیه رو قطع کنین با حرف بقیه عمل کنین پشیمان میشین گلم ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

چقدر بینی خوب و نچرالی . خیلی زیباست ‌ . دست نزن بهش . واقعا به عوارض بعد عمل هم فکر کن خیلی وقتها ک ...

خداییش کجاش خوبه ؟!؟! نوکش افتاده س 😂😂

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
حتی اگه سن آدم ۳۵ سال باشه ؟؟

اهمیت نده عزیز وقتی باهاش زیبایی

من یه دوست دارم بینیشون شبیه به شماست ولی خیلی خیلی خوشگله و یکی دیگه از دوستامم بینیش ایقه کوچیکه از عملیم کوچیک تر ولی اصلا خشگل نیس و بهش نمیاد

اهمیت نده عزیز وقتی باهاش زیباییمن یه دوست دارم بینیشون شبیه به شماست ولی خیلی خیلی خوشگله و یکی دیگ ...

من ک واقعا تردید دارم 

خیلی زیبایی چهره ات رو میگیره این بینی اگر زیر دست دکتر خوبی عمل بشه میتونه خیلیییییییییییی چهرتو تغ ...

واقعا ؟؟؟؟؟؟ 

این بینی من الان گوشتیع ؟؟؟

تغییر کردی ؟؟

نه شایدم خودم متوجه نیستم یعنی فکر میکردم صورتم خیلی تعقیر کنه ولی نه شایدم عادی شدم برای خودم اما واقعا بینیم نسبت اون موقع عالی شده عکس های اونموقع که میبینم باورم نمیشه چجوری تحملش میکردم بینیمو 

کاربری دست دو نفر هست ....خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

نه شایدم خودم متوجه نیستم یعنی فکر میکردم صورتم خیلی تعقیر کنه ولی نه شایدم عادی شدم برای خودم اما و ...

میدونی نوک بینی من اگه جمع و جور تر بود واقعا بهتر بود 

خیلی نوکش گردالیه از جلو

چرا همه میگن صد درصد 😂😂😂😂اینقد ضایع س؟؟

نه عزیزم.اصلا ضایع نیست.فقط یکم نوک بینی رو به پایینه.سن که بالاتر بره بدتر هم میشه.فقط اگه عمل بینی انجام بدی بنظر من ۱۰۰٪زیباتر میشی.این نظر منه

واقعا ؟؟؟؟؟؟ این بینی من الان گوشتیع ؟؟؟

استخونی غضروفیه بنظرم 

هم افتادگی داره هم تیغه اش کمانیه هم پره ها ارتفاع داره میتونی خیلی تغییر کنی ولی اگر خودت باهاش مشکلی نداری مشکلی تنفسی هم نداری خب نکن 

مهم خودتی 

2790
2778
2791
2779
2792