2777
2789
عنوان

ونزدی خز شده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 26 پست
جوگیر شدم😂نوچ برش نمیدارمخداروشکر تونستم باعث خنده یکی شم

وای از من نصیحت دخترم

بعدا میخندی به این کارات ماهم بچه بودیم اینجوری میکردیم دورت بگردم😂بعدا میکوبیدیم سرمون

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای از من نصیحت دخترمبعدا میخندی به این کارات ماهم بچه بودیم اینجوری میکردیم دورت بگردم😂بعدا میکوبی ...

😂😂

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

الله اکبر!توچته خوشمزه؟حالت خوش نیس

تو چته واقعا؟

من با استارتر شوخی میگم میخندم واقعا این وسط چرا مثل قاشق نشسته ای؟

اه

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

خدا منو بکشه میدونی یاد چی افتادم؟

جوگیری من دقیقا همین داستان تو سر فیلم baby driver بود،مثلا بعد دیدن فیلم تودار و دارک شده بودم🤣

خز شده بابا 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خدا منو بکشه میدونی یاد چی افتادم؟جوگیری من دقیقا همین داستان تو سر فیلم baby driver بود،مثلا بعد دی ...

ندیدمش😂

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

وای و کتاب خواهران تاریک وقتی خوندمش تا یماه با این سیس🙄 میگشتم🤣

نه دیگه من در این حد نیستم

امتحانا فشار اوورده😂

تو چته واقعا؟من با استارتر شوخی میگم میخندم واقعا این وسط چرا مثل قاشق نشسته ای؟اه

شوخی نبود!

تو حتی با استارتر حرف نمیزدی

ببین کلا کاریت ندارم ایشالا یه روز این رفتارات اصلاح بشه ک بتونی توی سایت تبادل نظر درست رفتار کنی