غزل_z مدیر عضویت: 1404/02/24 تعداد پست: 137 عنوان اگه واژن گشاد باشه بچه سقط میشه | مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 19 پست توروخداراهنماییم کنید حالم خیلی بده😭😭😭😭قبلا سقط کردم دوقلو بود ۲۰هفته ازاون موقع واژنم گشاد شد چندبار به دکتر گفتم گفت چیز مهمی نیست.الان دوباره باردارم.ممکنه این گشادی واژن باعث سقط بشه؟ینی الان دهانه رحمم بازه؟خیلی حالم بده نمیتونم یکبار دیگه تجربه کنم اون اتفاقو😭😭😭😭😭 1404/03/02 | 21:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غزل_z مدیر استارتر عضویت: 1404/02/24 تعداد پست: 137 نه اون دهانه رحم هست که باز بشه بچه سقط میشه ینی دیگه خیالم راحت باشه؟روزگارم تاریک شده
amirnnnn عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 617 ببین عزیزمبچه و جنین توی کیسه ابه که با جفت و بند ناف و رگ و اینا محکم چسبیده به دیواره رحماگه رحمت قوی باشه بچه رو نگه میداده اگه نباشه نهسقط جنین ربطی به اندازه دهانه نداره
غزل_z مدیر استارتر عضویت: 1404/02/24 تعداد پست: 137 ببین عزیزمبچه و جنین توی کیسه ابه که با جفت و بند ناف و رگ و اینا محکم چسبیده به دیواره رحماگه رحمت ... رحمم مشکلی نداره یه بچه دیگه دارم شرایط بارداریم عالی بود سر اون کوچکترین مشکلی نداشتم .یه دوقلو سقط کردم الان دیگه ترسش افتاده جونم