2777
2789
عنوان

درد تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 15564 بازدید | 29 پست
خیلی من از درد تخمدان داشتم میمردم رفتم پیش یه مامای خونگی خدا بیامرزدش بهش میگفتن ننه نقلی پیرررر ب ...

منظورت اینه که بعد از حموم لباس مناسب و پوشیده بپوشیم...من نمیدونستم‌خدا خیرت بده

یک ماه قرص یاسمین خوردم...ولی چون قبلا کیست نداشتم فقط اخیرا حدس میزنم بخاطر زیاده روی تو داروهای گی ...

والا سابقه نداشتم .فقط چون مامانم برا بارداری خیلی اذیت میشد و ۹ سال ۶ سال طول میکشید که باردار بشه 

استرسی شدم که نکنه منم اینجوری بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون گرفتگی زانوها مثل اینکه سنگین بشن و خسته میتونه علامت بارداری باشه...دو روز دیگه موعدمه بچه ...

ایشالا ب همین وقت صبح خدا نعمتشو تو بغلت بزاره ..

من این گرفتگیو قبل پریودیان دارم میدونم دیگه دارم پریود میشم

ایشالا ب همین وقت صبح خدا نعمتشو تو بغلت بزاره .. من این گرفتگیو قبل پریودیان دارم میدونم دیگه دارم ...

آخه خودم هم قبل پریود دارم..فقط چون یکم کمتر و تغییر کردن دلخوشم باردار باشم..خیلی بیشتر از هر موقع به نگاه خدا محتاجم🙏🙏🙏

بچه ندارین 

چرا..یکی دارم ولی چون همین اولی رو با چند سال انتظار انواع دارو درمان عمل..حامله شدم دلم میخواد زود باردار بشم میترسم مثل قبل بشم خیلی آدم اذیت میشه حالم از هر چی آمپول قرص بهم میخوره

چرا..یکی دارم ولی چون همین اولی رو با چند سال انتظار انواع دارو درمان عمل..حامله شدم دلم میخواد زود ...

آخی عزیزم خدا برات نگه داره.

تو تایپیکات دیدم زده بودی پسر آوری 

فدات تادخدا نخواد نمیشه.بسلامت که باردار شدی نیت کن اسمشو محمد بزاری .ایشالا خدا بهت می بخشه.من دیدم خیلیا رو