2777
2789
عنوان

خانوما چیکار کنم بوی گند ندم😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1878 بازدید | 113 پست

من شنیدم استفاده از نوره هم بوی بد رو از بین میبره، هم موهای بدن رو کم و نازک میکنه، پوست رو شفاف و نرم میکنه

و سموم رو هم از بدن خارج میکنه

منتها استفادش یه سری شرایط داره، سرچ کنید طرز استفاده و شرایط استفادش رو ببینید 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا میتونم بگیرم؟ داروخونه ها دارن؟

دارو خونه هایی که جنس خارجی میارن و یا لوازم ارایشی های خوب دارن

از دیجی کالام خواستی بگیری کامنتارو بخون فیک نباشه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

لباساتو بعد از هر با استفاده بشور در حد ی ک بو عرق ندن بعد عطر رو تو اتو بریز اتو کن لباستوگلاب بزن ...

لباسامو که بعد یه بار پوشیدن میشورم

مشکل از بدنمه که بو میده والا وقتی دارم با صابون‌میشورم بازم‌بوشو میفهمم

زاج یا گل مرداب بگیر از عطاری استفاده کن بزنی زیره بغلت دیگه اصلا بو نمیده

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
نه اصلا تازگیا اینطوری شدم

لیزر نکردی ؟

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰