2777
2789
عنوان

خانم های با حجب و حیا یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 124 پست

سلام‌..ایراد از شما نیست.‌ایراد از اون به اصطلاح مشاور هست..اگه بلد بود مشاوره بده که این مدلی صحبت نمی‌کرد.. شما خوبی..و باید با کسی مشورت کنی که اول از همه چیز،عفت کلام داشته باشه

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما نمی تونید یکم بهم بگید؟

اینو یادت باشه خودمون هستیم که اجازه میدیم دیگران چطور باهامون رفتار کنن

درسته بعضی ادما پرو هستن اما اگه بهشون رو ندیم یادمیگیرن دیگه درست رفتار کنن

مامانم نمیزاره

به مادرتون بگید یه حرفی زد که خیلی ناراحت شدم

اگه دیگه پیش اون مشاور نرید خود اون مشاور هم متوجه اشتباهش میشه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

به مادرتون بگید یه حرفی زد که خیلی ناراحت شدماگه دیگه پیش اون مشاور نرید خود اون مشاور هم متوجه اشتب ...

بگم؟ شجاعتشو ندارم

به خدا بعضی دخترا خیلی گرگن چه جوری خب؟؟؟؟؟

چرا خب اینجورین؟حس میکنم کلا ازم متنفرهبه خودشم گفتمگفت اگه بودم باهات حرف نمی زدم

ببین نمیدونم

منم پیش ۲ تا مشاور رفته بودم قبلا واقعا حالم از جفتشون بهم می‌خورد

و هر دو بد رفتار

اول بنظرم شاید سرشون شلوغه و از خستگی بد رفتارن

دوم بنظرم شاید یه جوری رفتار میکنن مثلا روشون کراش نزنی

نمیدونم والا

ولی دقیقا منم فکر میکردم مشاورم خیلی از من بدش میاد

دیگه نرفتم پیشش 

اینو یادت باشه خودمون هستیم که اجازه میدیم دیگران چطور باهامون رفتار کنندرسته بعضی ادما پرو هستن اما ...

به قران دلم میخواد جدی بشم ولی نمی تونم همش باهمه مهربون وصمیمی اه خاک توسرم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 37 دقیقه پیش
2791
2779
2792