2777
2789
عنوان

خانم های با حجب و حیا یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 124 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطوور چه جوری باید باهشش رفتار کنم که دیگه نتونه بهم توهین کنه

این مشاور بی ادبتون روانشناس هستن یا دانشجوی یه رشته دیگه ؟

دانشجوی روانشناسی 🌱✨️ عاشق کتاب 📚 یه دختر چادری ام که کلی لاک و عطر و لوازم آرایشی دارم 🩷 هروقت حوصله نداشتی میتونی تو تاپیک هات منو تگ کنی تا با هم حرف بزنیم و آروم بشی ❤️😇 هیچ وقت یادت نره که خدا بعد از اینکه تو رو خلق کرد به خودش آفرین گفت🥰 پس خیلی با ارزشی ☺️ قدر خودتو بدون 🌸 اللهُمَ صَلِ علی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم 🌺☘️

منم همینطوور چه جوری باید باهشش رفتار کنم که دیگه نتونه بهم توهین کنه

این مشاور بی ادبتون روانشناس هستن یا دانشجوی یه رشته دیگه ؟

دانشجوی روانشناسی 🌱✨️ عاشق کتاب 📚 یه دختر چادری ام که کلی لاک و عطر و لوازم آرایشی دارم 🩷 هروقت حوصله نداشتی میتونی تو تاپیک هات منو تگ کنی تا با هم حرف بزنیم و آروم بشی ❤️😇 هیچ وقت یادت نره که خدا بعد از اینکه تو رو خلق کرد به خودش آفرین گفت🥰 پس خیلی با ارزشی ☺️ قدر خودتو بدون 🌸 اللهُمَ صَلِ علی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم 🌺☘️

والا من خودمم زبون ندارم یعنی دارما ولی اینقدر ملاحظه طرف مقایچبل رو میکنم که پرررو میشه😂

به خدا منم همین 

همش ملاحظه ملاحظه 

تازه سرم یه بار داد زد من عذر خواهی کردم به خدا خیییییلی گاوم من

همون موقع باید اخم میکردی و خیلی جدی میگفتی از یه آقای با شخصیت و خانواده دار بعیده این طرز صحبت کرد ...

اینو بگم مبکشدم

تازه زنگ میزنه به مامان چقلی

یه بار بهش گفتم درمورد یه موضعی حرف نزنیم من حالم بد میشه کلی داد زد سرم و هرچی دلش خواست گفت

دانشجوی پزشکیتازه مسخرم میکنه

هر وقت توهین یا مسخره کرد بهش بگو در جایگاهی نیستی که بخوای به من توهین کنی . همین من و امثال من نباشیم باید بری گدایی کنی بدبخت .دلت خوشه که یه رشته قبول شدی حالا احتمالا با سهمیه . 

حتما حتما اینا رو بهش بگو . نزار بهت بی احترامی کنه و عزت نفس و اعتماد به نفست و نابود کنه .