2777
2789
عنوان

من مذهبی هستم یا معمولی❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 178 پست
روسری خیلی بلند که از سر تا همه ی بدن رو میگیرهتفسیر. های مختفلی داره ولی اکثرا گفتن چادر میشه دیگه. ...

شماهم درست میگید اما خب بازم حرف منو نقض نکرد😁

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

چیزی که توی قران صراحتا میاد دستوری هست که واجبه آنچه اومده حجابهچادر تفسیر مختلف مفسران و فقها همون ...

درسته

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید هم شما احکام شرعی رو درست نمی‌دونید و کسی که حتی در حد عمل به واجبات مقیده و متشرع، از نظرتون ا ...

الان اون رفتارا از نظر شما رفتار یه انسان عادی بود؟؟

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...
عزبزم منظور من این هست یکی میتونه مدام قرآن بخونه چادری سفت و سخت باشه مدام روزه و جلسه بزه اما غیبت ...

هرکدوم گناه خودش داره اونکه غیبت میکنه گناه کرده ۱۰۰ درصد و اونکه بی حجابه گناه کرده اونم صد درصد

حجاب سخته😂،میترسم نتونم از پسش بر بیامکاربری پارسال بیشتر داداشم استفاده می‌کرد و سوال های دهم رو م ...

اینارو ببین حجاب کامل ولی با مانتو

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بیشتر ببینید
چیزی که توی قران صراحتا میاد دستوری هست که واجبه آنچه اومده حجابهچادر تفسیر مختلف مفسران و فقها همون ...

عزیزم خب همین که میگید روسری بلند و بدن نما نباشه همون چادره دیگه خب😂

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بیشتر ببینید
شماهم درست میگید اما خب بازم حرف منو نقض نکرد😁

درسته

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بیشتر ببینید

معتقدی بیشتر

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بیشتر ببینید
ولی اسی هم که کلاه سرش میذاره نمیتونه جز مذهبی ها باشه مذهبی حداقل باید چادر سر کنه

کلاه در صورتی در تضاده که گردن یا مورو معلوم کنه

ولی چادر مستحبه

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

بیشتر ببینید
جالبه اکثر نوه هاشون بی حجاب شدن الان

اکثرا همین میشه. چون اعتقاداتی که زیاد ازحد باشه زده میکنه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

بیشتر ببینید
عزیزم خب همین که میگید روسری بلند و بدن نما نباشه همون چادره دیگه خب😂

خب عبا هم بدن نما نیست دیگه😂

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

اونی که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیرمذهبیا #شوخی‍ 

هر طور دوست داری باش بهترین خودتی 

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک
بیشتر ببینید
اینارو ببین حجاب کامل ولی با مانتو

ببین فلسفه حجاب کل به قول یکی ز دوستامون اینه که اون پوشش شرعی رو داشته باشی به دور از تبرج و خود نمایی

من گاهی یه ادم مانتویی ساده رو حجابش رو کامل تر از یه ادم چادری با چادر کار شده و ارایش غلیظ میدونم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

الان اون رفتارا از نظر شما رفتار یه انسان عادی بود؟؟

برای مثال بدون تردید دسته‌ی بزرگی از محتواهای موسیقایی که حتی در صدا و سیما پخش می‌شود و عموم جامعه بی‌هیچ قید و شرط می‌شنود، حرمت شرعی داره؛ و کسی که از شنیدشون پرهیز می‌کنه داره عمل به تکلیف شرعی می‌کنه اما از نظر خیلی از افراد  جامعه اون داره عملی افراطی‌ انجام می‌ده!