2777
2789
سرش گرم جایه دیگست بنظرم و نمی‌خواد برای تو مزاحمت ایجاد کنه

حس میکنی امسال داروسازی میارم؟

یاسین بهم فکر میکنه؟ممکنه برگرده؟

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=383073200]اصلن این رابطه ادامه نداره ی چندماهی وکات میکنید لطفن ازش دورشو همین وبس. [/QUOTEامسال دانشگاه قبول میشم بنظرت چه رشته ای  رشته تجربی ام؟؟

محمد دوسم داره خانوادش راضی میشن باهم ازدواج داریم بنظرت محمد چجور آدمیه؟؟

ممنون میشم از پاسخگوییتون

خیلی مهربونی اما یکمی حساسی عصبی میشی زود طلاق نیست سازش میکنید رابطه تون با کوتاه اومدن طرفین درست ...

منم میگی 

علت اینکه این افکار وسواس گونه و مضخرف میاد تو ذهنم چیه ؟

مممنونم عزیزم

امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره خودتو سر هیچ چیز اذیت نکن مهم نباشه برات تو خیلی زیبایی😍😍😘😘

چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :) 
حس میکنی امسال داروسازی میارم؟یاسین بهم فکر میکنه؟ممکنه برگرده؟

آره میاری

بهت فکر می‌کنه بله برمیگرده😍😍🫶🏼

چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :) 
امسال استخدامی قبول میشم ؟؟؟؟ استان خودم یا جای دیگه

بله قبول میشی شهر نزدیک به خودتون