2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و منی که خیال کردم میخای بچه رو گول بزنی😬

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

من تا ۴۰ روزگی میزارم 

زیاد گذاشتن کلاه هم باعث میشه بچت حساس بشه دیگه هر بادی بهش بخوره  دور از جون  زود مریض بشه .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

سلام عزیزم من تا سه ماهگی کلاه سرش میذاشتم البته تو زمستون دنیا اومده بود و هوا سرد بود ، الان که گرمه تو خونه سرش نمی‌زارم اگه کولر بزنم سرش میکنم ، بیرون هم اگه باد بیاد سرش میزارم ولی مواظبم عرق نکنه، چون دکتر گفت زیاد لباس پوشوندن نوزاد و عرق کردن زیاد باعث میشه سدیم مغز بالا بره و خطر تشنج و ... رو افزایش میده

2790
2778
2791
2779
2792