2777
2789
من بخوام ازدواج کنم مهریه من خدا ترس بودن همسرم باید باشه عشق و وفاداریش و گر نه داشتیم دختر با دو ه ...

کسی مهریه نمیگیره ولی مهریه کمک میکنه که یه موقع اگه به مشکل بخوره ادم راحت تر طلاق گرفت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۴ تا با اینکه راضی نبودم اما اونا زیاد نکردن ، اما تو محضر اشتباهی برام زدن ۱۱۴ تا. شوهرم بعد از ۵ ...

چه حالی کردی 😅

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

من بخوام ازدواج کنم مهریه من خدا ترس بودن همسرم باید باشه عشق و وفاداریش و گر نه داشتیم دختر با دو ه ...

حالا اومدیم خدا ترس نبود این‌چیزا رو به‌راحتی که نمی‌شه فهمید. اتفاقا اونی که سنگین می‌گیره حداقل می‌تونه ببخشه جاش حضانت بچه یا حق طلاق و اینا بگیره

.She's somebody , not some body.  

کسی مهریه نمیگیره ولی مهریه کمک میکنه که یه موقع اگه به مشکل بخوره ادم راحت تر طلاق گرفت

اونم هست ولی ترجیح میدم ازدواج نکنم یا انتخاب آدم اشتباهی اول طرف میاد خواستگاری دختره ببینه موقعیتش خوبه فورا قبول می‌کنه خب بعدا به مشکل بر. میخوره مشاوره آشنایی و تحقیق مهمه یه خواستگار داشتم ردش کردم همه گفتن دیونه ای آخه آدم به این نه میگه خیلی ازت سره چطور اومده خواستگاری تو  من حتی یه آشنا فرستادم از بچه محل قدیمی دوستای مدرسه و دانشگاه تحقیق کرد خدا رو شکر قبول نکرد تا حالا دو تا ازدواج ناموفق داشته بازم دست میزاره رو هر دختری دختره از خداشه و قبول می‌کنه هفته دیگه عقد سومشه