راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ادامه بده فقط هیچ وقت جلوی دیگران بازگو نکن چون حس هات کم میشه ، من قبلا یکی داشتم وقتی خواب بودم صد ...
میشه منم بگی قبول میشم امسال ؟ فرهنگیان؟
حس میکنید ؟
لطفا ؟ 🥲
بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️. ✨️ (یک کاربری برای دونفر ) ** به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱 (تحت هیچ شرایطی درخواست دوستی ندهید لطفا)
ادامه بده فقط هیچ وقت جلوی دیگران بازگو نکن چون حس هات کم میشه ، من قبلا یکی داشتم وقتی خواب بودم صد ...
عه چه جالب منم همینطور ساعت۳۰،:۳ تا ۴:۳۰ .چون انرژی کیهانی زیاده میخواستم بیدارشم مراقبه کنم هرشب بیدارم میکرد یا باصدا یه بار گفت پاشو توانگیزشو داری یا یه نوری پشت پلکم یا احساس قلقک بینیم بیدارم میکرد.ولی یه سری مشکلات نزاشت ادامه بدم