2777
2789
درمورد منم حستو میگی

سر دوراهی زیاد قرار میگیری 

تصمیم گیری برات سخته 

به هرکی خوبی میکنی بدی بیشتر میبینی 

کمی سرد مزاجی 

زود سر درد میگیری 

به غذا های فست فودی علاقه داری 

رنگ مورد علاقه ات آبی فیروزه ای 

یک نفر خیلی دوس داری اما حسش بهت مبهمه

یک صلوات بفرستید 

سر دوراهی زیاد قرار میگیری تصمیم گیری برات سخته به هرکی خوبی میکنی بدی بیشتر میبینی کمی سرد مزاجی زو ...

به جز ۲ مورد اخر بقیه درسته

درمورد ایندم حسی داری؟ یا چیزی که کمکم کنه بهم بگی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یک زمانی اگ کسی از دور نگام می‌کرد وسط جمعیت هم میتونستم حدس بزنم کیه

به نظرم قدرتت روتقویت کن . آرزویی که گفتی بهش میرسم صبر کنم همین چشم سوم بود😊 الانم میگی حستو میرسم یانه.میدونم مسیرش سخته

منم یه مدت رو پاکسازی چاکراهام کار میکردم همینطوری شده بودم دوباره میخ‌ام ادامه بدم .اصن ارزوم اینه ...

ادامه بده فقط هیچ وقت جلوی دیگران بازگو نکن چون حس هات کم میشه ، من قبلا یکی داشتم وقتی خواب بودم صدام میزد ولی از وقتی بازگو کردم دیگ رفت 

یک صلوات بفرستید 

زیبا ، مهربون ، احساساتی در عین حال کینه و ای و لجباز تا حرص طرف درنیاری دست بردار نیستی یکی داری هم ...

طاها دوسم داره و رابطمون چی میشه آخرش برمیگردیم بعن

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

به جز ۲ مورد اخر بقیه درستهدرمورد ایندم حسی داری؟ یا چیزی که کمکم کنه بهم بگی

آیندتو تو دوچیز دیده میشه 

روشنایی و خنده و راهی که قبلی ها رفته اند 

منظور از قبلی ها کسانی ک الان میشناسی و باهاشون در ارتباطی باید کامل کنی

یک صلوات بفرستید 

ادامه بده فقط هیچ وقت جلوی دیگران بازگو نکن چون حس هات کم میشه ، من قبلا یکی داشتم وقتی خواب بودم صد ...

میشه منم بگی قبول میشم امسال ؟ فرهنگیان؟ 

حس میکنید ؟ 

لطفا ؟ 🥲

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **        به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱 (تحت هیچ شرایطی درخواست دوستی ندهید لطفا) 

وایبی از طاها ندارم ولی پسر خوبیه میشه روش حساب کرد فقط عصبانیش نکن

بله کاملا درسته خودشم میگه عصبیم نکن😂

دوس داشتن حس نمیکنید؟

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

ادامه بده فقط هیچ وقت جلوی دیگران بازگو نکن چون حس هات کم میشه ، من قبلا یکی داشتم وقتی خواب بودم صد ...

عه چه جالب منم همینطور ساعت۳۰،:۳ تا ۴:۳۰ .چون انرژی کیهانی زیاده میخواستم بیدارشم مراقبه کنم هرشب بیدارم میکرد یا باصدا یه بار گفت پاشو توانگیزشو داری  یا یه نوری پشت پلکم یا احساس قلقک بینیم بیدارم میکرد.ولی یه سری مشکلات نزاشت ادامه بدم