2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک قبل موعد

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 26 پست
اسی بی بی چک منم ۱۰ روز قبل موعد مثبت شد۳قلوئنشمام شاید چن تاس

واقعا؟؟؟؟

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰
اسی بی بی چک منم ۱۰ روز قبل موعد مثبت شد۳قلوئنشمام شاید چن تاس

خدااای. من چقد قشنگ

خداروشکر که سه تا فرشته خدا بهتون داده😍😍

خدا کنه منم باشم

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدااای. من چقد قشنگخداروشکر که سه تا فرشته خدا بهتون داده😍😍خدا کنه منم باشم

ممنونم عزیزم

من فکرشم نمیکردم 

تجربمو گفتم شاید برا شماهم اینجوری باشه

انشاالله اونچیزی بشه ک دوس دارید

ممنونم عزیزممن فکرشم نمیکردم تجربمو گفتم شاید برا شماهم اینجوری باشهانشاالله اونچیزی بشه ک دوس دارید

قربونتون

خدا واستون نگه داره ان شاءالله..

ان شاءالله که سالم و صالح باشه

واسم دعا کنین

درد پریود دارم..

ممنونم عزیزممن فکرشم نمیکردم تجربمو گفتم شاید برا شماهم اینجوری باشهانشاالله اونچیزی بشه ک دوس دارید

شما ارثی بود چند قلو داشتن؟؟

داشتین تو خانواده و فامیل چندقلویی؟

قربونتونخدا واستون نگه داره ان شاءالله..ان شاءالله که سالم و صالح باشهواسم دعا کنیندرد پریود دارم..

ممنون از دعای خیرت گلم

همچنین برای خودتم 

نگران نباش استراحت کن ،درد کمر و درد پریود اوایل بارداری طبیعیه ، برو پیش ی زنان ویزیت شو

ممنون از دعای خیرت گلمهمچنین برای خودتم نگران نباش استراحت کن ،درد کمر و درد پریود اوایل بارداری طبی ...

ممنون گلم خیلی لطف کردی💚

خانواده پدریم خیلی داشتیم ولی میگن از طرف مادر باید بهت برسه از طرف مادری خالم فقط ۲قلو داشت

الهی جونم خیلی قشنگه

ماشاءالله خدا حفظشون کنه گلم

شش هفته و.پنج روز

ان شاءالله بسلامتی بغلش بگیری عزیز