وفـادارمm مدیر عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 2275 عنوان عکس بی بی چک قبل موعد | مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 26 پست سلام خانوما بی بی چک چهار روز قبل از موعد اینقدر پررنگ باشه طبیعیه؟؟ هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰 1404/03/02 | 15:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وفـادارمm مدیر استارتر عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 2275 اسی بی بی چک منم ۱۰ روز قبل موعد مثبت شد۳قلوئنشمام شاید چن تاس واقعا؟؟؟؟ هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰
وفـادارمm مدیر استارتر عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 2275 اسی بی بی چک منم ۱۰ روز قبل موعد مثبت شد۳قلوئنشمام شاید چن تاس خدااای. من چقد قشنگخداروشکر که سه تا فرشته خدا بهتون داده😍😍خدا کنه منم باشم هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰
minoosa عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 2207 خدااای. من چقد قشنگخداروشکر که سه تا فرشته خدا بهتون داده😍😍خدا کنه منم باشم ممنونم عزیزممن فکرشم نمیکردم تجربمو گفتم شاید برا شماهم اینجوری باشهانشاالله اونچیزی بشه ک دوس دارید
وفـادارمm مدیر استارتر عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 2275 ممنونم عزیزممن فکرشم نمیکردم تجربمو گفتم شاید برا شماهم اینجوری باشهانشاالله اونچیزی بشه ک دوس دارید قربونتونخدا واستون نگه داره ان شاءالله..ان شاءالله که سالم و صالح باشهواسم دعا کنیندرد پریود دارم.. هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰
وفـادارمm مدیر استارتر عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 2275 ممنونم عزیزممن فکرشم نمیکردم تجربمو گفتم شاید برا شماهم اینجوری باشهانشاالله اونچیزی بشه ک دوس دارید شما ارثی بود چند قلو داشتن؟؟داشتین تو خانواده و فامیل چندقلویی؟ هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰
minoosa عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 2207 قربونتونخدا واستون نگه داره ان شاءالله..ان شاءالله که سالم و صالح باشهواسم دعا کنیندرد پریود دارم.. ممنون از دعای خیرت گلمهمچنین برای خودتم نگران نباش استراحت کن ،درد کمر و درد پریود اوایل بارداری طبیعیه ، برو پیش ی زنان ویزیت شو
minoosa عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 2207 شما ارثی بود چند قلو داشتن؟؟داشتین تو خانواده و فامیل چندقلویی؟ خانواده پدریم خیلی داشتیم ولی میگن از طرف مادر باید بهت برسه از طرف مادری خالم فقط ۲قلو داشت
وفـادارمm مدیر استارتر عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 2275 ممنون از دعای خیرت گلمهمچنین برای خودتم نگران نباش استراحت کن ،درد کمر و درد پریود اوایل بارداری طبی ... ممنون گلم خیلی لطف کردی💚 هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰
وفـادارمm مدیر استارتر عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 2275 خانواده پدریم خیلی داشتیم ولی میگن از طرف مادر باید بهت برسه از طرف مادری خالم فقط ۲قلو داشت الهی جونم خیلی قشنگهماشاءالله خدا حفظشون کنه گلم هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰
بانوی،ایرانی عضویت: 1403/12/18 تعداد پست: 1121 خیلی خیلی خیلی کمگاهی اوقاتشما چند هفته هستین؟؟ شش هفته و.پنج روز فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 با احمق ها بحث نمیکنم😌
وفـادارمm مدیر استارتر عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 2275 شش هفته و.پنج روز ان شاءالله بسلامتی بغلش بگیری عزیز هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰
بانوی،ایرانی عضویت: 1403/12/18 تعداد پست: 1121 ان شاءالله بسلامتی بغلش بگیری عزیز خیلی ممنون عزیزم همچنین شما❤️ فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 با احمق ها بحث نمیکنم😌