2777
2789
عنوان

کسایی ک لیزر میرن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 30 پست
هیچی اولین بار رفتم خوابیدم کف پاهامو چسبوندم بهم😂تازه اون موقع مجرد بودم هیچکس ندیده بود بیکینیمو

راس میگن باید حالت سجده ام وایسی؟🤣🤣

یه تعلیقی سیاسی🤕

من چند روز پیش جلسه اولم بوداصلا ژل نداشتمدستگاه کندلا ۲۰۲۵ بود

من یجا دیگه یکسال رفتم با ژل جواب نگرفتم دستگاه رولی بود

ولی اینجا دوستام رفتن تعریف میکنن بدون ژل دستگاه شاتی

یه تعلیقی سیاسی🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راس میگن باید حالت سجده ام وایسی؟🤣🤣

واسه من سوراخ باسنو نزد این حرکتو نزدم...

فقط میگفت باید بری لبه تخت یه وری بخوابی😂

کف پاهاتو بهم بچسبون.. لنگاتو بده هوا😂

منم یه آدم بشدت خجالتی و درونگرا.. طرف دوست دخترخالمه😂🤦🏻‍♀️

واسه من سوراخ باسنو نزد این حرکتو نزدم...فقط میگفت باید بری لبه تخت یه وری بخوابی😂کف پاهاتو بهم بچس ...

واییییی🤣🤣🤣🤣

من قبلا یجا یکسال رفتم جواب نگرفتم اپراتورشم یجوووری بود

ولی اینجا ک الان میرم اپراتورش عشقه عشق خیلی با حوصله و مهربونه احساس میکنم بتونم باهاش کانکت شم و بزارم اونجامم بزنه🤣ولی بازم سختهههههه لعنتیییی 

یه تعلیقی سیاسی🤕

واییییی🤣🤣🤣🤣من قبلا یجا یکسال رفتم جواب نگرفتم اپراتورشم یجوووری بودولی اینجا ک الان میرم اپراتور ...

آره سخته منم خجالت میکشیدم

داداشم تو راه بهم گفت خجالت نمیکشی؟گفتم براچی؟گفت تو اینستا یه کلیپ دیدم جلسه اول لیزر خیلی خجالتی ولی آخرش طبیعی میشه😅

به راحتی😐😐😐😐😂😂😂انقدر برای معاینه زنان و بکارت لخت شده بودم که دیگه اونقدرا سختم نبود 

بعدم اصلا دقت نمیکنه روی پوست بیکینی میزنه و میره زودم اون قسمت تموم میشه بعد میگه بپوش لباستو

از خدامه پول داشته باشم برم اونجارو 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

من شدیدا خجالتی امواقعا نمیدونم چکار کنم دارم تلاش میکنم این ماه ک برم بیکینی ام انجام بدم😭

خاهر من ب حدی خجالتی بود ک حتی استخر نمیومد .‌میگف ینی چی زنا همشون لخت میگردن تو اب .‌اگ‌مایو باز شه اگ فلان شه 

ی بار بردیمش استخر دید همه همونجوری ان کسی ب کسی حتی نگاه نمیکنه .عادت کرد 

بعدم‌برا لیزر خجالت میکشید جلسه اول رو صورتش پارچه انداخت جلسه دوم دیگ‌خودش میرف تو اتاق لیزر ولی یکمم خجالت میکشید

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

وای منم خیلی خجالتی هستم زایمان طبیعی هم کردم الان یادم میاد آب میشم از خجالت اون موق بس درد داشتم حالیم نبود و همم من وسواس فکری دارم واس مریضی هم نمیرم

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
خاهر من ب حدی خجالتی بود ک حتی استخر نمیومد .‌میگف ینی چی زنا همشون لخت میگردن تو اب .‌اگ‌مایو باز ش ...

من از خواهر شما بدترم فک کنم

ولی دارم با خودم مدام حرف میزنم که شل کنننن🤣

یه تعلیقی سیاسی🤕