2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال ۹۸ داشتم واسه دکتر بینی تحقیق میکردم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

هر سوالی تو گوگل می‌پرسیدم می‌آورد که نی نی سایت و اینجوری شد که با اینجا آشنا شدم و عضو شدم که کاشکی اتفاق نمی‌افتاد

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

سال ۹۶ بود تازه دوست شده بودیم بعد برادرش دوست دختر فاب داشت من فک میکردم دیگه طرف جاریمه سرچ زدم با جاری چطور برخورد کنم نی نی سایت اومد برام😂اونام بعد یه مدت کات کردن هنوزم جاری ندارم

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

ناراحت بودم ،بعد به طور اتفاقی نی نی سایتو دیدم که کلی خاطرات خنده دار تعریف کردن...میخوندم و جر میخوردم از خنده،رفتم به داداشم گفتم میخام برم نینی سایت برام درستش کن ،اونم گفت می خای چکار گفتم میخام خاطرات خنده دارسونو ببینم بخونم و بخندم ...حالا تو خانواده ما نینی سایتو می شناسن.دلیلش!؟قهر کرده بودم خونه بابام بودم که شوهر م به داداشام و بابام میگفت مریم شب روز نینی سایت ...ما کلی با نینی سایت خاطره داریم 😄😄