dokhtar_yas مدیر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2387 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 206 پست زیاد اعتقادی ندارم ولی چند روزه حس میکنم که حسام به واقعیت تبدیل میشه یا به واقعیت نزدیکه یا اون چیزاییکه تو ذهن افراده چون خودشون اینو میگن سوالی دارید بپرسید اگه عزیزم داره بیاد بیشتر جهت سرگرمی پربازدیدش سعی کنید که نکنید خوشم نمیاد هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا 1404/03/02 | 12:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2387 حس محمد به آیدا چیه دوسش داره هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2387 سلام ❤️من کی ازدواج میکنممشخصات و شغلش چیه به زودی ولی عجله نکن نمیدونم ولی مرد خوبی خواهد بود هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
چیپسلیموی عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 6701 اروم باش میدونم حالت بده حس بینتون پاک بوده بهت فکر میکنه شماهم ازدواج میکنی طول میکشه ممنونمکی ازدواج میکنم؟ د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️
خوشگل_خوش_شانس عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 7017 به زودی ولی عجله نکن نمیدونم ولی مرد خوبی خواهد بود عزیزم به زودی و عجله نکن فرقش چیه یا الله
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2387 عزیزم ی سوال دیگه حست میگه طبیعی باردار میشم یا آی یو آی طبیعی هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2387 امسال باهاش آشنا میشم شغلش ظاهرش باطنش این دفعه خوشبخت میشم از کجا شغل و ظاهرشو بدونم اخه ولی باطنش ایشالله خوبه و خوشبخت میشیامساله ولی عجله نکن هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2387 دوستم داره؟ اره هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2387 گلمحسش به من چیهبینمون جی یمشه حسش خوبه حس خوبی دارم سرو ته داره رابطتون هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2387 من دخترم دوستم هم دختر مریم بهم فکر میکنه؟ برگشت داره؟ حسش بهم چیه؟ فکر میکنه برگشتو نمیدونم فکرمیکنه مغروری از همین افکار منفی هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2387 از چه جهت مراقب باشم؟ جای خونهخوده خونه فروشنده هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2387 سلام گلم میشه بگی ما کی به تهران مهاجرت میکنیم؟اونیکه توذهنمه بارداره یانه؟ازلحاظ ظاهرکدوممون زیباتر ... مهاجرت میکنید فعلا نه اره بارداره هر دو زیبایین این قضاوتای سخت چیه😂 هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2387 کی ازدواج میکنم با چطور ادمی حالا حالاها نه ایشالله طرف خوبه هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2387 کی ازدواج میکنم با چطور ادمی حالا حالاها نه ایشالله طرف خوبه هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2387 اسی جونم میشه بگی امتحان یکشنبه مو چطور میدم خیلی استرس دارم زیاد نخوندمه احساس میکنم هیچی بلد نیستم ... امتحان چیه؟ زمان داری بخون حسم خوبه هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا