2821
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 206 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو دانشگاهم چطور میشه اصلا کدوم شهر چه رشته ای ؟ 🫠🤍

منو بگو لطفا 🥲

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بگو دانشگاهم چطور میشه اصلا کدوم شهر چه رشته ای ؟ 🫠🤍

قبول میشی 

دیگه پیشگو نیستم 

ولی شهر خودت و رشته مورد علاقت 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا

علیرضا بهم برمیگرده؟

حس‌واقعیش ب من چیه؟

تهش چی میشه؟

اصلا حالمم خوب نیست دیشب ولم‌کرد😭💔

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

عزیزم باهاش وارد رابطه میشم ؟ حس میکنم بی میل نیست بهم ولی بخاطر شرایط کاری جلو نمیاد 

آزادیم بیشتر میشه؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

اگه تلاش کنید بله

عزیزم میشه بگی برای منم؟

من دیگه خسته شدم پس کی ازدواج میکنم کی نامزدمیکنم😭

امشب اونی که دوسش داشتم عقد کرد دوشب قبل خواب دیدم گریه میکنه میگه خیلی دوست داشتم ولی مامان و بابا فائزه رو انتخاب کردن برام

امشب بهم فکرکرد اصلا؟دلم خیلی شکسته میشه بگی کی ازدواج میکنم یا نامزدتوروخدابگو😭💔

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️