2777
2789

این که هر روز بیای تاپیک صلوات بزنی راه برگشتن شوهرت نیست برو سراغش باهاش حرف بزن بگو پشیمونی یا واسطه بفرست یه کاری بکن

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگیتو چرا خراب کردی ؟؟؟میگما اینکه یهو از زندگی گذاشتی رفتی من اعتقاد ندارم اما دعا نکرده بودنت مگ ...

نمی‌دونم نمی‌دونم 😭 خودمم موندم 

هیچکس باورش نمیش همه میگن شما ک اینقد عاشق هم بودین 

چهار شنبه یه نقشه دارم دعام کن بگیره

امید به خدا

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
نمی‌دونم نمی‌دونم 😭 خودمم موندم هیچکس باورش نمیش همه میگن شما ک اینقد عاشق هم بودین

بهش زنگ بزن بگوبیا باهم حرف بزنیم برا اخرین بار وقتی اومدبگو یه مدت تو حال خودم اصلا نمیدونم چم بوده دعا گرفته بودن یا دیونه شده بودم اصلا نمیدونم بیا یه شانس ب زندگیمون بدیم اگه نشد جدا شیم اینطوری بهتره بهش بگو یه بار تلاش کنیم