2777
2789
عنوان

سرطان خون

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 33 پست
بله حتما ثبت نام کن. شیمی درمانی نهایتا سه سال نیم طول میکشه. خواستی درخواست دوستی بده بهتون کامل تو ...

میشی اینجا توضیح بدی لطفا.بچ فامیل ما چن روزه فهمیدن همین مشکل داره خیلی داغونن

تو اقوام ما دختر بچه ۲ ساله سرطان خون گرفت و خوب شد 

جالبه یک ماه پیش رفتیم بله برونش🥲😍

انشاالله بچه شما هم به زودی سلامتیشو به دست بیاره

💕🧚‍♀️                                               

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بفرستید مدرسه غیر انتفاعی هم خلوته هم روزهایی که مریضی زیاد میشه نفرستید به معلم بگید کمک کنه 

یا دولتی بفرستید که شهریه نداشته باشه و از معلم بخواهید خصوصی بیاد خونه کمکش کنه 

اینجوری فکر کنم بهتره

میشی اینجا توضیح بدی لطفا.بچ فامیل ما چن روزه فهمیدن همین مشکل داره خیلی داغونن

اکثرا بچه ها خوب به درمان جواب میدن وقطع درمان میشن منتهی صبر میخواد چون طول درمانش ن نسبت به مریضی دیگه طولانی تره. 

همسایه مامانم پسر چهار ساله گرفت و الان خدا را شکر خوبه خوبه 

همیشه هم موقعی می‌خوام ماشین جلو در خونشون پارک کنم کلی دعوام می‌کنه که مگه بلد نیستی نباید جلو در مردم پارک نکنی پنچرت میکنم

شما ثبت نام کن اگه دوست نداشت نزار بره  ب روی بچه نیار ک مریضه یا حال بدت رو نبینه اینقدر کنترلگر نباش بچه احساس بدی پیدا میکنه   آره فامیلمون از پیش دبستانی مریض شد بردن دکتر بعد ی مدت تحت نظر دکتر خوب شد الانم کلاس پنجمه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر همسایه ما چندین سال پیش گفتن سرطان خون داره ، صحیح و سالمه ماشاالله و الان پسرش آلمان درس میخونه

فقط شنیدم که هر سال خونش رو عوض میکنن

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

میگن اخه بدنشون ضعیف میشه. ندرسه هم بره مریضی عست

االان مدرسه ابتدایی اکثراً از ماسک استفاده می‌کنند بچه‌ها ا هم به بچه‌ات آموزش بده با ماسک بره از معلمشم بخواه که هر وقت یکی از بچه‌های کلاس مریض بودن با فاصله از کنار اون بچه دختر شما رو بنشونن

،،ثبت نامش نکن امسال، درمانش کنید بعد

امسال یه پسر بچه تو مدرسه ی ما بود متاسفانه تو کلاس زیاد بالا می‌آورد، به خاطر داروها یادگیری کمی داشت ، دیر نمیشه اول درمان کنید به اواسط درمان که رسیدید بفرستید مدرسه. 

االان مدرسه ابتدایی اکثراً از ماسک استفاده می‌کنند بچه‌ها ا هم به بچه‌ات آموزش بده با ماسک بره از مع ...

مدرسه محل آموزشه نه نگهداری توقع بیجا نذاشته باشین

معلم به بچه ها میگه ماسک بزنن ولی خب یه تعدادی اصلا رعایت نمیکنن و دوست ندارن ماسک بزنن

مدرسه محل آموزشه نه نگهداری توقع بیجا نذاشته باشینمعلم به بچه ها میگه ماسک بزنن ولی خب یه تعدادی اصل ...

عزیزم من خودم آموزگارم و امسال دقیقاً تو کلاسم با همچین موردی روبرو بودیم و کار سختی نیست همه معلما هم علاوه بر اینکه آموزش میدن پرورشم انجام میدن عاشقانه خدمت می‌کنن

به خاطر اینه که میگن معلمی شغل نیست عشقه

مدرسه محل آموزشه نه نگهداری توقع بیجا نذاشته باشینمعلم به بچه ها میگه ماسک بزنن ولی خب یه تعدادی اصل ...

در خصوص ماسکم باید عرض کنم خدمتتون امسال چون آنفولانزای جدید اومده بود بنده خودم شخصاً از آبان تا اواخر بهمن ماسک و اجباری کردم تو کلاسم وقتی معلم میگه دیگه اصولاً همه رعایت می‌کنند یه چند نفری رعایت نمی‌کردند من از چه‌ها خواسته بودم ماسک روز مبادا بیارن تو کلاس بزارن برای کسایی که ماسک نمیارن ۲۰ روز بعدش روی غلطک افتادن همه رعایت می‌کردن کلاس منم کمترین آمار سرماخوردگیو داشته میشه ه خاطر این اکثر کلاس همین طرحو اجرا کردن در ضمن بیشترین حسنم این قضیه برای خود من داشت چون کمتر مریض شدم در ضمن بچه‌امم کمتر از منمریضی گرفت

در ضمن خانواده‌ها رم اینجوری راضی کردم که هزینه ماسک ۲۰۰۰ تومنه ولی هزینه درمان یه کودک بیمار علاوه بر خسارت روحی و روانی چند صد هزار تومنه