2777
2789
عنوان

شوهرم گف از وقتی مامان شدی🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 24 پست

عزیزم منم که تازه زایمان کرده بودم همسرم و خودم همین حس ها رو داشتیم من هنوز بعد از زایمان نتونسته بودم آدم سابق بشم و همسرم میخواست آدم سابق باشم...من تازه افسرده و مریض هم شده بودم همش گریه همش درد داشتم تا چندین ماه و همسرم هم حق داشت ولی منم دست خودم نبود

الان بعد از تقریبا یک سال خیلی بهتر شدم و کم کم دارم میشم اون آدم سابق

حتی گاهی میگفتم نکنه دارم در حق همسرم ظلم میکنم ولی کم کم سعی کردم رو پا بشم و الان خیلی بهتر شده رابطه امون الحمدلله

لطفا به خودت برس و کم کم دست بزار رو و زانو بلند شو اگر زندگیت برات مهمه بچه ات نیاز به خانواده شاد داره و وقتی تو بهتر باشی همسرت هم پدر بهتری خواهد بود

همسرت حق داره و شما هم باهاش درد و دل کن بگو میدونی مثل قبل نیستی اما نیاز به کمی زمان داری دوباره روپا بشی و حتی بهتر از قبل بشی و انتظار داری او هم همراهی و کمکت کنه 

گلم یه حرف دلی هم بگن بهت تهش همسرت برات میمونه بچه که بزرگ میشه و میره...به بچه ات برس اما اول همسرت رو دریاب تو واسه اون میمونی ا ن واسه تو میمونه :)

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
ذات مادر یعنی همین...همسرت هم حق نمیدم بهشادم بعد از مادر شدن،سبک زندگیش متفاوت میشه

ازم انتظار داره مث دوران نامزدی دو ساعت بشینم باهاش لاس بزنم😑😑😑😑فیلش یاد هندوستان کرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم که تازه زایمان کرده بودم همسرم و خودم همین حس ها رو داشتیم من هنوز بعد از زایمان نتونسته ب ...

ببین من هرچقدرم خوب بشم مث دوره نامزدی و ۲۳سالگیم نمیشم چون کلا شخصیتم عوض شده الان دغدغه هام جدی ترن ولی اون میگه مث اونوقتا باش که نمیشه مگه اون میتونه الان با ۳۴سال سن مث پسر ۲۷ساله باشه که منم بشم؟ 

ببین من هرچقدرم خوب بشم مث دوره نامزدی و ۲۳سالگیم نمیشم چون کلا شخصیتم عوض شده الان دغدغه هام جدی تر ...

منم با وجود بچه ام الان خیلی شخصیتم فرق کردم

برعکس شما بچه شدم عین نی نی ها شدم اصلا دیگه جدی نیستم

قبلا جدی تر بودم

گلم شما برا همسرت سعی کن کم نزاری...

خب ببینید یه مشاوره برید با هم

نباید بچه باعث بشه بینتون سرد بشه

خب درسته سخت تر از قبل شده ولی اگر دوطرف همراه باشن میتونن حتی گرم تر از قبل باشن

لطفا این مسئله رو جدی بگیرین

عشقم به خودت تلقین نکن که حالا که مادر شدی به خاطر بچه و شرایطت نمیتونی همون آدم قبلی باشی، الان تازه زایمان کردی عادیه ولی کمک کن به خودت که کم کم بشی همون دختر شنگولی که بودی، و این هم اول نیازمند اینه که خودت باورتو که مگه میشه من مثل قبل شم را بریزی دور ، آره میشه، چرا نشه؟من هنوزم میشینم وقتایی که شرایطش هست با همسرم مثل دوران نامزدی لاس میزنم و هنوزم همون دختر بچم ...منم یه دوران خیلی سختی داشتم، افسردگی گرفتم و یه مدتی خوب نبودم اصلا ولی دیدم دارم زندگیمو به باد میدم...تو هم واسه اینکه زندگیت رو به سردی نره کمک کن به خودت و از همسرت بخواه کمکت کنه که مثل قبل شی...اون موقعس که چند سال دیگه میتونی بگی من برعکس خیلی از آدمای دیگه وقتی مامان هم شدم هنوز همون دختر بچه ی شر و شیطون بودم واسه شوهرم و خدا را شکر برعکس خیلیای دیگه زندگیم بعد بچه هیچوقت سرد نشد.به خودت کمک کن که بتونی اینو بگی چند ساله دیگه

و در ادامه بگم که گاهی یه چیزایی زنگ خطره، الان زنگ خطر زندگیت به صدا در اومده، این یعنی داره میره به سمتی که نباید بره که اگه خدای نکرده بره دیگه هیچ جوره نمیتونی برش گردونی...دم شوهرت گرم که اومده مستقیم مشکلشو بهت گفته که بتونی بفهمی اگه همینطور ادامه بدی واقعا زندگیت سرد و سخت میشه

ازم انتظار داره مث دوران نامزدی دو ساعت بشینم باهاش لاس بزنم😑😑😑😑فیلش یاد هندوستان کرده

چون درکی از تغییر شرایط زندگی نداره. اینکه دیگه هیچ وقت شرایطتتون مثل سابق نمیشه،یه امر عادی هست بعد از بچه دار شدن!! اصلا نه عجیبه و نه قابل تغییر. چون شما دیگه بعنوان نفر اول زندگی اون نوزاد،مسئولیت گردنت هست‌ .بنظرم ایشون رو باید درگیر بچه داری کنی تا متوجه بشه چه مسیولیت حساس و سنگینی هست!!

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
برا اون پرانرژیم برا شوهرم زیاد وقت نمیذارمالبته خب نود درصد مواقع هم استرس دارم😬

چرا استرس عزیزم 

می‌دونی استرس باعث فعال شدن ژن های سرطان میشه ؟! 

عزیزم حتما ارامش داشته باش هیچ خبری نیست 

https://HarfBeMan.pw/@SUJxQTQ3NElJL1FtRHhjWVRYT1R3UT09 حرفی سخنی هرچی...