2777
2789
عنوان

چندشب پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 39 پست
استفاده کن از اون تاپیک خب چ فرقی داره

من اسمش رو تقریبا انتخاب کردم ولی تاپیکش رو دیدم خنده م گرفت که چطور هنوز سونو قلبم نرفته دنبال اسم دختر میگرده 😅

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
اسی جون خواهش میکنم براکسی اینونگوحتی مثالشم قشنگ نیست که شایدقلبش تشکیل نشه

آ میدونم راست میگی واقعا قشنگ نیست ولی متاسفانه واقعیت جامعه س واقعیتم معمولن یکم دردناکه حالا اون بنده خدا هم به سختی باردار شده منکه براش کلی آرزویه خوب میکنم ان شاالله بچه شم به سلامتی بغل بگیره 

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روشنکدریامهرومهدختشیرینبهدختنگارزیبانگارینآناهید

ممنون عزیز لطف کردی ❤️

ای قشنگه 😘😍

ممنون گلم که نظرت رو گفتی خیلی لطف کردی ❤️

قربونت بشم فدا نی نی جونی خالش بشه🐦🐦🐦🐦🐦

عزیزه دلی مهربون ان شاالله تنت همیشه سلامت باشه 🥰🌹

پلنگارو ول کردی از علمای باشتین "حوزه علمیه" نظر میخوای اسم هایی که تو ۵۰تا صفحه پلنگا میگن زمین تا آسمان با محجبه ها فرق داره جوری که دایرةالمعارف هم از معنای آن عاجزه

نمیشه که فراخوان بدی علما بیان بعد ازشون بخوای نظرشون رو در مورد هانا بگن

اگه پسر باشه هانی قشنگتره تا هانا

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

سلام‌گلم خوبیمیگم سونو بزارم‌میتونی کمکم‌کنی

سلام عزیزم یا بفرست داخل تاپیک خودم یا تاپیک خودت بعد بهم پیام بده میام نگاه میکنم

سلام عزیزدلم حوالت چطورهبه به به سلامتی متوجه شدیم نی نی گولوی شما هم دخمله کههه😍😍😍😍😍خوشحالم به ...

سلام عزیزم تو خودت خوبی سلامتی الان فقط به حال و هوایه تو اومدم داخل نی نی سایت دیدم بهم پیام دادی عروسم رو چرا اینقدر زود اوردی من و تو یکی دو هفته سن بارداریمون با هم فرق میکرد 😬

سلام عزیزم تو خودت خوبی سلامتی الان فقط به حال و هوایه تو اومدم داخل نی نی سایت دیدم بهم پیام دادی ع ...

قربونت برم ما خوبیم به خوبی شما

والا عروست بهمون ثابت کرده تصمیم گیرنده نهایی خودشه...کت تن خودشه😅😅😅از همین الان یه وجب بچه برا همه مون تصمیم میگیره

کلا خیلی یاغی و خود رای هست خدا به دادت برسه😁اینم اطلاعات به دشمن