2789
عنوان

نامزدم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2979 بازدید | 142 پست
منظورت اکسته؟؟

😂😂اره

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونت بشم سختیش چند ماهه بهت قول میدم با آدم بهتری آشنا بشی و ازدواج کنی این رابطه تو ر‌و به جاهای ...

ممنونم ازت❤️

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

روشن دورت بگردم

❤️❤️

اره درست میگیکاش عاشقش نبودموقتایی که ارومه خیلی خیلی خوبهمهربون و با محبتولی عصبی بشه...

تو زندگی بعد آرامشش کمتر عصبی بودنش بیشتر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
زندگی پر از فراز و نشیبه همیشه هم نظر نیستید نمیشه که چون نظرت مخالفه کتک بخوری

اره خودمم همینو بهش میگم

میگه فقط رو مخم نرو و لجبازی نکن 

ادم لجباز و بداخلاقی نیستم ولی نمیتونم که همش کوتاه بیام و توسری خور باشم

طلاق بگیر تمام

عقد نیستیم

بزن حالشو جا بیار تو نامزدی اینو میگه بعد ازدواج عملی میکنه دیگه! حالا گوشت و نداد دستت کتک میزنه بیشرف 

یادم افتاد اولین خواستگاری که داشتم یه پسره ی بی خاصیتی بیش نبود بعد هی میگفت نماز برا من مهمه من گفتم من نمیخونم برگشت گفت اگه نخونی کتکت میزنم😐

حالا به شوخی میگفت اما همچین آدمایی معلومه شوخی شوخی کاملا جدیه براشون

اره درست میگیکاش عاشقش نبودموقتایی که ارومه خیلی خیلی خوبهمهربون و با محبتولی عصبی بشه...

ببین زندگی عصبانیت هم داره 

همه اونایی که جدا شدن 

روزی عاشقانه همو میخواستن 

زندگی دو نفره است 

شما پنجاه درصد ماجرایی 

تنهایی از پس. زندگی مشترک بر نمیای 

نه شما 

هیچ کسی بر نمیاد