2777
2789
عنوان

خیانت مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 3167 بازدید | 61 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی کار میکرد خرج مارو میداد پدرم اهل کار نبود خیلی

ای کاش طلاق می‌گرفت و خرجتوو میداد 

هم دردیم 

اینجاست که آدم دوقطبی میشه 

چون هم دوسش داری هم از متنفری💔💔

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

مادرت تن فروشی میکرده یعنی؟🥲

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

خیلی کار میکرد خرج مارو میداد پدرم اهل کار نبود خیلی

خب از همین کارا میکرده خرج شمارو می‌داده

من کوچک ترین کاری کنم دخترم خبرچین ب شوهرم میگه 

چ دختر گلی هستی ابرو مامان تو نمیبری❤

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

اخ.دقیقا.قبح خیلی کار ها واسم ریخته.

برعکس من حالم از خیانت بهم میخوره هیچجوفت سراغ این کارا نمی‌رم اصلا چندسم میشع

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

الهی بگردم؛ چقدر برات سنگین و سخته که هم مادرتو دوست داری هم ازش دلخوری… هم پدرت خوبه اما نمی‌تونه پناه باشه… تو حق داری  اینهمه حس‌ متناقض را داشته باشی ولی اینکه با وجود همه ی سختی‌ها هنوز مادرتو دوست داری و پدرتو هم درک می‌کنی، نشونه ی قلب مهربونته؛ انشالله خدا به این دل مهربون آرامش بده

اسی چقدر دردناکه شرایطت

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

ای کاش طلاق می‌گرفت و خرجتوو میداد هم دردیم اینجاست که آدم دوقطبی میشه چون هم دوسش داری هم از متنفری ...

میدونی هم حق داشت چون پدرم ادم ساده و ضعیف که بلد نبود خانوادشو زندگیشو درست کنه اهل کار نبود و خیلی چیزها.همم کاش جور دیگه بود از طرفی بابام فرشته اس خودشم میگه دلم نمیاد اذیت بشه نمیدونی چه شرایط سختی