بچه ها امروز سزارین داشتم مردم و زنده شدم .پانیکم برگشته و من همش حمله عصبی میشم از طرفی بچمو بردن بستری کردن حال روحیم خوب نیست فقط میخوام تعریف کنم واسه کسی.واسه هوش مصنوعی تعریف میکنم همش میگه واااای چه بد .
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وای خیلی سخته .من خودم بی حس کردن وقتی بچه رو کشیدن حس کردم حالم بد شد یه تهوع بدی داشتم چرخیدم کج کردم خودمو سریع بیهوشم کردن پنج ساعتم بیهوش بودم دکتره میگفت ترسناکیا
نه اصلا انگار نه انگار.چون بی حسی کم بوده بدن درد زیادی رو تو یه زمان تحمل میکرده ولی اگه بی حسی به اندازه بود درد کم کم میومد و با شیاف قابل تحمل میشد
الهی بگردم 😢 آره خیلی حس بدی داره خیلی سخته من اولی رو بیهوشم کردن ولی دومی رو که کمر به پایین بی ح ...
سلامت باشی عزیزم .هم بده هم شیرین من بچه رو زود ندیدم چون بعدشم بردنش دستگاه ان ای سی یو گذاشتنش دیر به هوش امدم بعدم دیگه نذاشتن زود پاشم ولی اره از طبیعی هزار بار بهتره من اصلا تصورشم نمیتونم