2777
2789
عنوان

توی اتاق عمل منو سلاخی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2832 بازدید | 80 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی برای سزارین دومی شیاف اثر نمیکرد؟

نه اصلا انگار نه انگار.چون بی حسی کم بوده بدن درد زیادی رو تو یه زمان تحمل میکرده ولی اگه بی حسی به اندازه بود درد کم کم میومد و با شیاف قابل تحمل میشد

و من زندگی رو بد جور باختم....

چقد بی درک کاش ماما همراه میگرفی چون پنیک داری خیلی کمکت میکرد

به دکترم گفتم اجازه بده شوهرم بیاد گفت مگه بچه بازیه.بعدش گفتم اجازه بده ماما بیاد نزاشت گفت جای خودمونم نمیشه اتاق عمل.تازه دکتر معروف سهرمون هم هست

ششمین کاربری 😒

من شنیدم اگ وزن مادر بالای ۱۰۰ کیلوباشه باید دوتا امپول بیحسی بزنن یدونه جواب نمیدهبرای امپول بیحسی ...

من کلا ده کیلو اضافه کردم شدم 75کیلو.اره نشسته بیحس میکنن بعد سریع باید دراز بکشی

ششمین کاربری 😒

وای خیلی سخته .من خودم بی حس کردن وقتی بچه رو کشیدن حس کردم حالم بد شد یه تهوع بدی داشتم چرخیدم کج ک ...

الهی بگردم 😢 آره خیلی حس بدی داره خیلی سخته 

من اولی رو بیهوشم کردن ولی دومی رو که کمر به پایین بی حسم کردن مثل شما شدم 

درکل اگه برگردم عقب بازم سزارین رو به طبیعی ترجیح میدم 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

الهی بگردم 😢 آره خیلی حس بدی داره خیلی سخته من اولی رو بیهوشم کردن ولی دومی رو که کمر به پایین بی ح ...

سلامت باشی عزیزم .هم بده هم شیرین من بچه رو زود ندیدم چون بعدشم بردنش دستگاه ان ای سی یو گذاشتنش دیر به هوش امدم بعدم دیگه نذاشتن زود پاشم ولی اره از طبیعی هزار بار بهتره من اصلا تصورشم نمیتونم 

سلامت باشی عزیزم .هم بده هم شیرین من بچه رو زود ندیدم چون بعدشم بردنش دستگاه ان ای سی یو گذاشتنش دیر ...

قربونت برم عزیزمی . آره دقيقأ . چه حیف که همون موقع بچه رو ندیدیش وگرنه لذتش به دردش میچربید 

آره واقعأ 👌👌

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

یه چیزی بگم منطقی فک گناگه واقعا درد رو متوجه میشدی از درد سکته میکردیهفت لایه شکم رو پاره کردن ،با ...

نه بخدا هنوز پاره نکرده بودن کامل تا خواست پاره کنه من شروع کردم جیغ زدن

ششمین کاربری 😒

عزیزم چه سخت .نی نی رو چرا بردن مگه زایمانت زودرس بوده؟ جاری منم بی حس نشده بود میگه تیغ رو که زدن ج ...

نه 38هفته و دو روز بودم.آره منم بیحس نشدم چون دوبار قبلا بیحس شدم می‌دونم چطوره.

ششمین کاربری 😒